Drakemall


#1

Sziasztok
Biztosan hallottátok vagy láttátok Youtube-on a Drakemall.com nevű oldalról készül videokat. Arra lennék kíváncsi hogy ez mennyire lehet valós , vagy tényleg ahogy a videokban is irják mondják lehet hogy a szponzoráció miatt sikerült nekik ilyeneket nyitni?

(" Az oldalról gyorsan aki nem ismeri hogy egy láda nyitogatós szerencsejátékos oldal , amire feltöltesz pénz és a kiválasztott ládát kinyitva különböző értékű valós tárgyakat nyerhetsz ")

Mi a véleményetek illetve szerintetek megérné e a látottak alapján kipróbálni , esetleg inkább mellőzni??


#2

Random dolgokat veszel pénzért. Olyan, mint a lootbox a játékokban. Hogy megéri e? Ha “szart” nyitsz akkor nem, ha jót, akkor igen. Ezért szerencsejáték. Hogy NEKED megéri-e, azt te tudod.


#3

Azért is kérdem mert volt aki PS4 Pro-t vagy Xbox ONE-t nyert és egyéb más értékesebb dolgot :slight_smile: Bár nekem sántít a dolog mert eddig csak szponzoros videókban történt ez meg…


#4

Persze. Van aki nyer a lottón és van aki csak egész életén keresztül fizeti az x összeget minden héten… Egyet mindenképp javaslok, ne játsz olyan pénzzel, ami fáj, ha elvész.


#5

Szia!
Én is egyetértek, az előbbi hozzászólóval, hogy csak azt játszd el, ami nem fáj, de mivel a drakemall.com ha jól tudom a drakemoon.com álltal üzemeltetett cégé, ami egy szintén egy ládanyitogatós oldal volt, csak CS:GO skinnekkel, csak a Valve idén nyáron tönkre vágta ezt az egész gambling cuccot. Szóval megbízható, de hogy nem adtak-e valamilyen plusz esélyt a videósnak, azt már csak ők tudják.


#6

Ilyesmit mintha lattunk volna regebben is csak CS:GO-s oldalakkal :smiley:


#7

Valószínűleg matematikailag borítékolható veszteség, mint minden szerencsejáték.
Ha teheted mindenféle képen tudatosan baszd el a pénzedet, mert akkor ha pénzt nem, legalább tapasztalatot nyersz.
Tőzsdézz, maszekolj, kereskedj kicsiben, adj valami szolgáltatást vagy hasonló. Valószínűleg több nyereséged lesz ebben az esetben, mint szerencséd az előzőben :wink:


#8

Nagyvonalakban úgy működik, ahogy a többi gambling oldal. Az első ilyen videók megjelenésekor nekem is felcsillant a szemem, természetesen szkeptikus is voltam. Ahogy utánaolvastam külföldi fórumokon, a legvalószínűbb az, hogy bizonyos csatornák szponzoráció miatt egy előre scriptelt mechanizmus alapján pörgetnek, valamennyivel növelve az esélyüket értékesebb nyereményekért. Ahogy az előttem lévő hozzászólók is írták, olyan mint a lottó. Vagy bejön, vagy nem, de ne feledd - a ház mindig nyer.

Továbbiakban néhányan írták, amennyiben valóban nyersz valamit és azt elpostáztatod magadnak, az EU-n kívülről érkező termékek sokszor fennakadnak a vámon és igencsak megadóztatják őket.

Légy bölcs és saját felelősségre játssz, annyi pénzzel, amennyit nem sajnálsz elveszíteni (esetlegesen).


#9

Na pontosan erre lennék én is kíváncsi. Mennyi vámot kell fizetni és ez mitől is függ? Hogy milyen értéket írnak a csomagra?


#10

A vám függ a terméktől, valamint annak az értékétől. Ezekről pontos infót a NAV honlapján találsz.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vámon kívül áfát is kell fizetni az itteninek megfelelő értékben, és ezt nem csak a termék, hanem a szállítás költségére is.


#11

Értelek titeket csak az hozott lázba hogy pár dolcsiért kapsz elég drága cuccokat. Igaz szerencse játék szóval nem garantált de akkor is engem behúzott a csőbe hogy elhiggyem hogy talán olcsoórt pl egy PS4 Prot nyerhetek


#12

Akkor te vagy a célközönség…


#13

De nem mondtam hogy meg is teszem :wink: Ezért voltam kiváncsi mindenki más véleményére


#14

Ezek az oldalak nem teljesen úgy működnek, ahogyan azt a videósok bemutatják. Persze lehet nyerni, megvan rá az esély, bár nagyon alacsony, a tartalmat gyártók felhasználói át vannak kicsit alakítva nagyobb esélyekre. Van több tapasztalatom is ilyen oldalakkal kapcsolatban, régebben például a hellcase oldalra töltöttem fel 15.000 Ft-t, felesleges volt, azóta inkább kerülöm az ilyen oldalakat, illetve az ilyen videósokat, akik ezeket mutatják be. Ha van “felesleges” pénzed akkor miért ne? alapon megéri kipróbálni, de hatalmas rá az esély, hogy bukni fogsz. (Kb. olyan mint a lottó, csak jóval drágább, és úgy mutatják be hogy “nyerni fogsz te is!”.)


#15

Értem én és ahogy mondod is jól mutatták be én felhoztam a témát hogy beszéljünk róla kinek mi a tapasztalata illetve ha úgy állnék anyagilag biztos megpróbálnám de jelenleg nem és nem is valószínű de mint azt írtam engem sikerült kicsit elkábítani DE ez nem azt jelenti hogy minden pénzem beleölöm vagy most rögtön megpróbálom. De azért mondjuk pár dolcsiért egy PS4 PRo vagy egy Predator biztos jól jönne de ja kicsi az esély egy egyszerű embernek :slight_smile:


#16

Én úgy tudom, hogy a cég Angliában székel, így EU-n belüli országként vámot nem kell fizetni.


#17

Az hogy hol székel mindegy, a kérdés honnan jön a csomag.

Ha Angliából, akkor (még) nem kell vámot fizetni, ellenben a vásárláskor az itteni áfát kell(ene). Ha Kínából küldik a csomagot, akkor nyilván megy rá minden.


#18

Erre gondolsz?


#19

Nem pontosan erre gondolt szerintem, de ez a videó egy jó példa a gambling-el kapcsolatban, szerintem @Szabolcs a drakemoon.com-ra gondolt, ami egy dettó ugyanilyen oldal volt, csak CS:GO skinnekkel.


#20

Már késő volt, de azért a videó jó ha itt van, mert a youtube-osokban nem szabad csak úgy megbízni. :smiley:
Mármint arra volt már példa, hogy ha anyagi hasznod van abból, hogy meggyőzz balekokat, hogy elszórják ott a pénzüket, akkor bele tudnak nyúlni neked a motorba, hogy nyerjél jó dolgokat. Mostmár szerencsére gondolom kiírják, ha szponzorált, de akkor sem biztos, hogy olyan esélyekkel indulnak, mint a balek. :slight_smile: