TheVR Fórum

E-digital vélemények

Sziasztok! Mi a véleményeketek az extreme digitál webáruházról?
Egy Lenovo Legion 5 laptopot szeretnék rendelni, de a véleményeket megnézve, volt nagyon jó és nagyon rossz is…
Köszönöm előre is a válaszokat! :slight_smile:

Nyilván nincs 100%-os elégedettség sehol, de az említett bolt azért jó pár éve már az ismert és megbízható helyek közé tartozik.

Egyébként meg ott a fogyasztóvédelem és a 14 napos visszaküldés.

3 Likes

És lassan 1 éve az emag tulajdona

Nos…
Volt velük pár tapasztalatom és ugyan azt tudom elmondani mint a kommentek árukeresőn.

Amennyiben a te rendelésed éppen klappol tehát benne vagy abban a 70-90%-ban akkor nyilván semmi probléma nincs. A probléma akkor van ha valami gond adódik. Ez egészen változó hogy milyen élmény. Volt hogy be lett telefonálva és gördülékenyen cserélték a terméket. Viszont volt olyan ügy is ami fél évig tartó huzavona volt.

De ez a legtöbb hasonló webáruházra igaz. Nem láttam még olyat ami tökéletes lett volna.

Szia!
Én vagy két tucatszor rendeltem tőlük. Volt amit vissza küldtem 14 napon belül. Volt amit garancia időn belüli meghibásodásért. Sosem problémáztak, egyből küldték a szerviznek. Pedig google értékelések alapján a “legflegmább eladók” és a “nem adják vissza a pénzem” típusú boltban vásároltam. Ha korrektül, dobozával, tartozékaival és számlával jelentkezel 5 perc alatt elintézik a papírmunkát, nem szaroznak.
A kiküldött termékekkel még nem volt bajom.
A monitoromat “újracsomagolt” ként vettem. Ott a boltban a szemem láttára ketten is végig nézték a tartozékokat, pixeleket. Aztán velem is végig mentek rajta.

Szóval alapvetően megbízhatóak, nyugodtan lehet tőlük rendelni. És valószínűleg nem fognak szívózni az esetleges garanciális ügyintézések miatt. És nyilván vannak kivételek.