E3 Kibeszélő [2019]


#1

Üdvözletem, arra gondoltam hogy ebben a topicban összelehetne gyűjteni az új játékokról szóló előzetes videókat, illetve megfirtatni írásban a véleményünket az adott játékkal kapcsolatban. :slight_smile:

Kezdeném egy pár trailerrel.:

BF V -be végre egy kis content.:


#2

Kedves mindenki!
Elnézést ha valakikkel esetleg ütközik a véleményem, de az eddigiek alapján + amiket rebesgetnek, gyanúsan (az elmúlt évekhez képest) eléggé gyenge a felhozatal!

Na de, hogy érdemi mondanivalója is legyen ennek a hozzászólásnak:

  • The Sims 4: Island Living: Sok sok kedvenc játék közül az egyik nagy szívfájdalmam az idő hiány miatt (munka, család, gyermek) háttérbe szoruló tartalmak listáján előkelő helyet elfoglaló Sims sorozat általam kihagyott új részének, újabb kiegészítője! Ránézésre sajnos nem sok különbséget látok az általam utoljára játszott PSP-s Sims 2 Castaway hez képest, de kellően felkeltette az érdeklődésemet ahhoz, hogy újra elővegyem! :grinning:

  • Star Wars Fallen Order: Na vele kapcsolatban eléggé vegyes a véleményem. Az a baj, hogy ; vagy is nem tudom azok akik a K.O.T.O.R -on és a Jedi Knight sorozaton nőttek fel, a Republic Commando-ról nem is beszélve; nem tartják kevésnek amit láttak? Mondjuk nem félek mert a sztori elviszi a hátán a játékot de nem dobom hanyat magam tőle!

  • Baldur’s Gate 3: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Csak az én szám ért fülig a rövid videó alatt?

Hát ennyi amihez érdemben hozzá tudtam szólni!


#3

A Baldur’s Gate 3 bejelentés úgy kellett nekem mint egy csepp víz a sivatag közepén.A többi egyenlőre csalódás,még a Fallen Order sem győzött meg.A Sony meg kihagyja az egész bulit úgyhogy lehet hogy nekem már a BG3-al véget is értek az örömök…


#4

Teljes mértékben meg tudlak érteni!


#5

Fable 4-re elég nagy esély van ha azt bejelentik nagyon fogok örülni.


#6

Én, a Cyberpunk 2077 bemutató után… :joy:


#7

Fable :sob:


#8

Na így hogy már csak a Nintendo konf. van hátra ami engem egyáltalán nem érint rövid véleményem/általam várt játékok:
-Baldur’s Gate 3 bejelentés még mindig örömteli,a Larian-nál jó kezekben van a játék.
-EA:Csalódás,a Fallen Order is felemás lesz érzésem szerint.
-Xbox:Erősen kezdtek a zöldek,összességében fasza előadás volt.Játékok terén a Cyberpunk-ot említeném meg.Kaptunk egy megjelenést meg egy Keanu Reeves-t.(Ekkora paraszt hogy lehet egy stúdió hogy 3 év után jelentik be hogy “Mellesleg megszereztük John Wick-et.” xD).Újradolgozzák a Lego SW-t amire lehet hogy vetek egy pillantást,a Blair Witch stream nézős játék lesz(hihi :smiley: )a main franchise-ok mint a Gears vagy Halo személyesen nem érint,de biztos jók lesznek.
-Bethesda:0.Pontosabban egy nagy 0.Az előadás 3/4-e az volt hogy hogy próbálják meg fixálni a félig elkészült és úgy kiadott játékaikat,meg hogy új mobiljátékokat akarnak a torkunkon letolni.
-PC Gaming Show:Meglepően jó lett.A Warframe-hez mindig jó az új content,a Bloodlines 2 várós és még ha nem cseszik el akkor a Planet Zoo is hiánypótló játék lesz.Evil Genius 2-t meg remélemhű lesz elődéhez ,gyerekkoromban sokat játszottam az 1-el. Jah amúgy meg a Larian-os arc Mike Mearls-el(Aki egy a kevesek közül akik az 5. kiadást készítették) bejelentették hogy majd akkor jön a BG3,ha készen áll.Helyes.
-Ubi:Jó volt.Jó látni hogy támogatják új tartalommal a már megjelent játékaikat,no meg jön egy új Siege játék is ami coop only lesz,talán abba nem leszek annyira béna. :smiley: A 2. rész után a Watch Dogs Legion vétel lesz,valamint megemlíteném a F2P Roller Champions-t ami már első látásra is tetszett,a demo kipróbálása után meg biztos vagyok benne hogy egy ígéretes cím amiből akár eSport is lehet ha még dolgoznak rajta.
Square:Marvel Avengers.Gameplay nem volt,de a szinkronszínészek odabasznak,meg a trailer elég meggyőző volt.(Lassan már ott tartunk hogy minden 2. játékban Critical Role-os cast van. :smiley: )


#9

Az látszott az idei E3-on, hogy az összes kiadó csak 2020. Júniusig jelentett be játékot tehát idáig fog tartanai a jelenlegi generáció. Kíváncsian várom az a cloud gaming próbálkozást biztos az elején nem lesz zökkenőmentes de gamer pc-k sem az egyik napról a másikra jöttek létre.

A 2020-as E3 szerintem az elmúlt 10-15 év legjobb eseménye lesz, valamint a Sony túlságosan titkolózik, az biztos, hogy a következő konzolukra bitang erős systemseller játékokkal fognak előrukkolni.

Az idei év játéka díj nyertese : Death Stranding.
A jövői év játéka díj nyertese : Cyberpunk 2077.
2021 év játéka díj nyertese : God of War 2. :slight_smile:


#10

Baldur’s Gate 3- ból egy picit több infót vártam, konkrétan csak ez érdekelt az egész E3-ból úgy igazán. Larian Studio-s srácok csinálják, és kiváncsi lettem volna, mennyit merítenek a Divinity Original Sin-ből… remélem szinte semmit… Nincs bajom a játékkal, sőt, nagyon is szerettem az első részét, de egy autentikus, klasszikus BG-t akarok izometrikus nézettel, pause opcióval harc közben, és epic storyt, nem szeretnék turn based combat-ot.
De csak sorjában: EA plays… Nem ugráltam örömömben a Jedi Fallen Order-től… nekem konkrétan a Warframe jutott eszembe a pálya design-ról, pályavezetéstől, de néhol még a grafikától is. Bár szeretem a Warframe-et, ezt most nem bóknak szánnám a JFO- részére.
Microsoft-on egyértelműen elvitte a show-t Keanu Reeves és a CP77… Elég tökös dolog volt ennyi évig titokban tartani mindenki előtt, hogy kivel dolgoznak majd együtt… Érdekesség, de úgy látszik csak én gondoltam Neo-ra a mátrix-ból, ha már cyberpunk, jövő… stb … mindenki más John Wick-re asszociált Keanu Reeves-el kapcsolatban :smiley: a többi rajzolt, 8 bites low budget-nak kinéző játékok elszomorítanak engem, hogy mobil játék irányba tendál a piac.
Bethesda: Egyetlen egy dolgot vártam csak, hogy Todd Howard szinpadon kér őszintén elnézést, amit műveltek a Fallout Franchise-zal, és a F76-tal… Tavalyi E3-mon gondolkodtam, mennyire lehet hiteles, és progresszív egy Elder’s Scrolls 6 megjelenés a közeljövőben, ha a trailer-e alatt a Skyrim zenéje ment… Idén annyit hozzádobtak, hogy " ja, és készül ám fiúk :wink: " se új vidó,képek, vagy infó, hogy egyáltalán Tamriel melyik részén játszódik…szóval sehol se tart a játék.
Ubisoft: vegyesek az érzéseim…Őrülten várja a nép egy új Prince of Persia, vagy Splinter Cell bejelentését… erre Watch Dogs Legion jön… de a játékmenete gyorsan feledtette velem az előző régi IP-ket… Örülök, hogy a GTA5 árnyékába fakult WD2 után a Legion átlakította a játék mechanikát, de erre az ‘összes NPC recruit-olható’ dologra nagyon kiváncsi leszek!
Square Enix: Fianal Fantasy töménytelen mennyiségben, a legvégére “odaköhögtek” egy Outriders, meg egy Marvel co-op játékot.
Összességében nem hatott meg az idei E3, akárcsak a tavalyi sem, viszont azt vettem észre, hogy a “középkategóriás” játékok szinte teljesen kihaltak. Pl Alien: isolation, Alan Wake, Dying Light (tudom, jön a 2. rész ) szintű játékok, amik nem tartoznak se az Indie, se a tripla A+ kategóriába, szép lassan tűnik el a mezőnyből, és egyre kevesebb érkezik. csak Tripla A+ címek , és low budget mobiljátékok vannak.


#11

Engem csak a Cyberpunk 2077 fogott meg de az nagyon :smiley: Bár azért hozzátenném, hogy én nagyon multiplayer orientált vagyok, szóval ha engem megfog egy singleplayer játék akkor az már tud valamit :smiley: (utolsó single game ami úgy igazán lekötött a far cry 3 volt, ami finoman szólva sem mai xd)


#12

Nekem a Game Pass Ultimate tetszett.
Fontos infó, hogy a meglévő Game Pass és Live Gold hónapokat, különkülön 1-1 Ultimate-re lehet cserélni + mivel új szolgáltatás megint tud mindenki 300forintért 1 hónapot venni.
Nekem kb novemberig volt Pass, és Live, most vettem 300 ért 1 hónapot + átváltottam, így most márciusig van Ultimate. :sunglasses:


#13

Hol lehet átváltani?