TheVR Fórum

Edzőtermi szokások és öltözködés kérdőív

Sziasztok fórum tagok!

A segítségetekre lenne szükségem, a kérdőívem kitöltésében. Emlékszem, hogy abban a Happy Hourben amiben a sport volt a téma elég sokan voltak aktívak, ezért gondoltam, hogy lennétek páran akik kitöltitek. (persze aki nem sportol az is nyugodtan kitöltheti, neki még rövidebb a kérdőív :wink: ). Szóval kérek mindenkit, akinek van egy pár perce, hogy segítse az egyetemi feladatomat egy kitöltéssel.

Előre is köszönöm mindenkinek! :slight_smile:

1 Like

@marci031297 Nem járok konditerembe, esetleg néha ergométerezni (mindig a szabadban sportolok), ha így is releváns információt adnának válaszaim, akkor szívesen kitöltöm :slight_smile:

Természetesen, minden kitöltést szívesen fogadok. :slight_smile:

“Az Ön családi állapota”, bár ez nem kötelező mező, de én nem találtam megfelelő választási lehetőséget, ezt érdemes lenne még bővítened.

kitöltve, remélem, segít :slight_smile:

Igen, köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Like

Próbáld meg az alábbi Facebook csoportokba is kirakni a kérdőívet.

Köszi az ötletet :slight_smile: holnap meglesem :wink:

Kész! :stuck_out_tongue:

Köszi :slight_smile:

Pár hete véletlen rátaláltam erre a posztra, majd a hsz-edre. Láttam, hogy Jay’s Army, emlékeztem a Jay’s workout csatornára, gondoltam belépek, why not? Azóta szépen lassan átköltöztem innen a a facebookra a magyar erőedzés oldalak miatt. :smiley: Ami eddig nem igazán érdekelt, azt megszerettem, szóval kösz a linket! :smiley:

2 Likes

Eltelt 3 év, azóta nagyon sokat tanultam életmód témában, amit igazából neked köszönhetek. Ez a hsz-ed butterfly effectként elindított egy úton, aminek nagyon örülök. Hálás vagyok!

2 Likes

Ezt jó olvasni, örülök, hogy segíthettem! Egyébként az elmúlt 3 évben te is hatással voltál rám, részben hozzájárultál, hogy elinduljak egy hasonló úton.

Már 2016 óta érdeklődök a téma iránt, de sokáig csak felületesen foglalkoztam vele, aztán tavaly nyáron nekiálltam jobban elmerülni benne, kezdve Lakatos Péter írásaival, akit általad ismertem meg.

1 Like

Lakatos Péter jó ugródeszka volt nekem, már nem követem, csak rá-ránézek néha.
Edzés terén tudom ajánlani fb-on Páldi Péter és Ivanchich András oldalát.
Yt-on a What I’ve Learned csatornát. (Időtlen kedvenc forrásom)
Fb csoportokból pedig: Magyar biohackerek, jódpótlás tudományos alapokon, rácz andrás keto és carnivore csoportját.
Szabó Gál Bence (tudod, aki k-vitaminnal visszafordította a fogszuvasodását, amit betettem ide a fórumra, de mindenki csak nevetett), szóval Bencét maximálisan hitelesnek tartom, igazi példakép, írásait, videóit és a vele készült podcasteket tudom ajánlani. Nincs mindig igaza, de imádom a lelkesedését. Multivitaminból világszinten egyedül a GAL 2 multija való valamire meg a life extension two per day, éz azért sokmindent elmond.

Én most jutottam el oda, hogy konzultálni fogok Rácz Andrással, mert mint táplálkozási és életmód tanácsadót őt értékelem a legnagyobbra és érdekel, hogy kajával mit lehet kihozni az általános energiaszintemből, egészségemből, annak ellenére, hogy nincs komolyabb problémám. Étrend és táplálékkiegészítéssel nem értem el nagy változásokat, egyedül a jód ami érezhető volt, nincs más út, csak a tápanyagtöltés megfelelő kajával és ha az megvan, akkor lehet az életmóddal, környezettel játszani.

Saját testsúlyos erőedzés terén jól haladok, azzal kapcsolatban már nem is gyűjtök új infót. Ellenben találtam egy forradalmi mozgásfejlesztő rendszert, most azzal próbálom kijavítani a mozgáshibáim (mással ugyanis nem lehet) ha érdekel, itt olvashatsz róla: sstyle.hu/shajl1.php (tudd, hogy a cikk elolvasása csak ízelítő, gyakorlat nélkül mit sem ér. A gyakorlat amúgy ingyenes. Tudd, hogy rengeteg időt és energiát kell beletenni és ha erre nem lennél hajlandó lehet jobb, ha nem is ismered meg.)

Minden jót neked!

1 Like