TheVR Fórum

Eger+bill ps4hez

Sziasztok.

Ps4 hez keresek egeret es billentyuzetet (fokent call of duty mw-hoz).
Tudnatok ajanlani 10-20 ezer kozott ha van? Plusz lenne egy olyan kerdesem hogy nem lesz erezheto keses pl az eger vagy bill gomb lenyomasa es loves/mozgas kozott?
Koszonom elore is a segitseget.

Van egy remek irányítási mód PS4-hez: image
Ezen felül minden más csak saját magad átverése. Ha bill.-egérrel akarsz játszani, játsz gépen.

Miért zavar ha valaki bill es egérrel akarja tolni konzolon?

2 Likes

Input lagra gondolsz, de nem lesz ilyen, amennyiben olyan játékkal tolod, ami hivatalosan támogatja az egér+billentyűzet kombót. Input lag akkor fordulhat elő ilyenkor, ha adaptert próbálsz használni olyan gamehez, ami hivatalosan nem támogatja ezt a lehetőséget.

Pár oldalon elérhetőek a hivatalosan támogatott eszközök és gamek (official PS oldalon is).

Tisztességtelen előny ha valaki joystick helyett egérrel céloz, sokkal pontosabb és gyorsabb, egy kontrolleresnek esélye sincs.

1 Like

Egyrészt controllerre ott az aimassist ami messze idegesítőbb mint az egér/bill.
Másrészt csak crossplay játékok támogatják az egér/bill-t akkor meg már mindegy, hogy pc-s vagy konzolos lő le.

4 Likes

A cod warzone tudtommal tamogatja. Tehat ha veszek hozza barmilyen egeret es billentyuzetet akkor tokeletesen fog mukodni fuggetlenul attol hogy vezetekes e vagy sem? Bocsi csak nem ertek hozza es feleslegesen nem akarok venni :smiley:

Es koszi az eddigi segitseget is :smiley:

Pontosan ezt mutatja be Pisti ebben a videóban :slight_smile:

@hmd17: Nem gondolom, hogy ennyire túl kéne kapni ezt a dolgot. Ha egy játék (például, jelesül a CoD) közvetlenül támogatja, mindenféle 3rd party mókolás nélkül, akkor miért lenne “tisztességtelen”? :thinking: :innocent:

2 Likes

Igen tökmindegy, hogy milyen egeret billentyűzetet használsz. Viszont az egeret érdemes beállítanod a játékon belül, úgy ahogy te szereted.

Valójában inkább a támogatottság tényével állok hadilábon. Konzol → kontroller, PC → egér , bill. (már persze ha competitive FPS-ről van szó). De ez lehet csak az én maradiságom.

Valóban egy új irányról van szó (kicsit összemosni a PC-s és konzolos játékosbázist), de ha nem lesz életképes a jövőben ez a kezdeményezés, úgyis elsikkad ez a dolog :slight_smile:
Jelenleg szerintem ez egy érdekes ötlet, aztán ha nem lesz élhető (vagy sokan érzik előnytelennek) a piac majd “kilöki” magából.

Köszönöm a tanácsot, az enyém kész

1 Like

Sikerült működésre bírnod a Corsair K63, PlayStation 4 -gyel?
Pusztán kíváncsiságból kérdem, mert egy korábbi bejegyzés erre jutottak: