Egér, billentyűzet probléma xboxon


#1

Szevasztok srácok. Lenne egy olyan kérdésem hogy valaki találkozott már xboxon legfőképp fortniteba egér, billentyűzet delayel? Ha lenne valami megoldás légyszi írjátok. Köszi :smiley::smiley::smile:


#2

Mindig van valami delay :wink:
Igazán leírhatnád hogy mire gondolsz pontosan. Az Xbox egér és billentyűzet támogatása nagyon új dolog. Az is számít hogy milyen kijelzőt használsz és hogy milyen játékban van ez


#3

Fortniteban. Egerem egy hama Urage márkájú. Max 3600 dpire képes. De már lehúztam mindent minimálisra, így sem változott sok minden


#4

Tv-n játszok, egy 60Hzes fullhd felbontású Philipsen


#5

Itt lesz a kutya elásva. A TV-knek jelentős késésük van, alapvetően nem játékra vannak tervezve. Szóval szerintem nem a billentyű vagy az egér késik, hanem a TV-n jelenik meg későn az adott leütés/mozgás.


#6

Ahaa értem. Csak az a fura hogy a billentyűzet szinte tökéletesen működik, de az egér nem. Sebaj. Köszönöm a segítséget.


#7

próbáld ki egy monitorra rácsatlakozatva az xboxot és ha úgy működik rendesen akkor a tv a ludas


#8

Nincs monitorom, a tv lesz az, mert az egér laptopon tökéletesen működik.


#9

ha esetleg akitől kölcsön tudsz egyet kérni vagy át tudod vinni az x-boxodat valamelyik haverodhoz akkor érdemes kipróbálni.
amit a szüleim vettem hyperszuper okos philips tv-t azon is akkora input lagg van hogy játszhatatlan rajta a ps4.
ami viszont ilyen kis tesco-s tv\monitor ami a szobámba van azon tökéletesen működik


#10

Ha van rajta PC bemenet, dugd arra, ha nincs de van Játék mód a megjelenítési sémák közt, akkor kapcsold arra, ha egyik se járható út, kézileg kapcsold ki a dinamikus képjavító opciókat.Nekem xbox 360 és az első LG smart tv-m veszekedett az ilyen dinamikus képmódosításoktól régebben.


#11

Köszi, valamivel jobb lett. Még az egeremen megpróbálok a holnapi nap folyamán valamit állítani.