Egér választás 20 ezer Ft-ig


#1

Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy új egeret, a keret nagyon max 20 ezer Ft.

Ezeket néztem:
Logitech G403 https://www.logitechg.com/hu-hu/products/gaming-mice/g403-prodigy-wired-gaming-mouse.html
Steelseries Rival 310 https://steelseries.com/gaming-mice/rival-310?gclid=CjwKCAjw5dnmBRACEiwAmMYGOTuYUT8ck5SSMEe-hz3q9vPgWSA3bPhucK3DUzLNiKMj9YanNfvFkBoC8tAQAvD_BwE
Razer DeathAdder Elite https://www.razer.com/gaming-mice/razer-deathadder-elite

Viszonylag nagy kezem van, az egereket pedig nagyrész Claw fogással fogom.

Valakinek bármelyikkel van bármi tapasztalata, esetleg másikat ajánlana?

Válaszokat előre is köszönöm!


#2

Lassan 2 éve használom napi rendszerességgel,én csak ajánlani tudom:

Egyetlen negatívum hogy ha izzadós vagy akkor bizony a tenyered nyoma egy picit látszani fog egy idő után,de simán letörölhető. :smiley:


#3

Köszi, még várom azért a válaszokat, de nem tűnik rossznak (csak nem RGB-s :frowning:)


#4

Tizen párezerért kapható A4Tech Bloody Terminator TL80 egér. Avago A9800 lézeres szenzor, 0,2 miliszekundum a kattintások válaszideje. 8200 DPi max felbontás, ami természetesen állítható.

A szoftver aktiválása után (Bloody 6) (ami 10 euró) egy rakás macro opció oldódik fel, és kapsz egy rakás előre megírt macro -t kompetitív játékokhoz (pl.: CS:GO, PUBG) (Hogy ez mennyire fair vagy unfair vagy legális, abba nem akarok belemenni) Az egérnek van belső memóriája is, így ott rögzíti az elmentett beállításokat. És a legtöbb helyen 5 év garancia van rá.


#5

nem


#6

az a4tech nem világít olyan szépen mint a razer. viccet félre téve jó az a4tech, sokan ha meg meritek venni a hama urage cuccokat akkor ettől se kell félni :upside_down_face:


#7

Nekem volt régebben egy A4Tech X7 -es egerem, 4 évet élt, pedig akkortájt még nyomtam a CS:Go -t is random oroszokkal, szóval kapott bőven fizikai behatást is. :smiley: De végül a szenzora adta meg magát, annyi lett a baja, hogy néha megzavarodott és össze-vissza ugrált.


#8

@shooter1234hun
enyém az első 7 évet bírt és azért adta meg magát mert megtört a vezeték (x750f)
aztán vettem egy x750bf-et csak azt nem szeretem a vastag vezeték miatt meg hát konzolozok jó pár éve így elég a sima vezeték nélküli irodai egér is.


#9

Köszi a válaszokat, nem szeretnék A4Tech terméket venni, elhiszem, hogy nektek be vállt, én nem kérek belőle :slight_smile:


#12

Szerintem az SS Rival 310et válaszd! Múlt hónapban vettem 110est, és azóta imádom. Már az is nagyon minőségi. A driver nagyon egyszerű, áttekinthető.


#13

@adam04 olvastam, hogy rossz az összeszerelésük… pl.: lötyög a görgő, rosszul van összerakva.
Ez igaz vagy csak riogatás?:smiley:


#14

Puding próbája az evés, ha nem tetszik 14 napon belül ( online rendelés esetén ) indoklás nélkül visszaveszik.


#15

Nem tudom :"D Az én ss-em tökèletesen működik, semmi nem lötyög, teljesen prémium. Lehet hogy csak nekem volt makkom, nem tudom. Lehetséges hogy vannak hibás termékek, előfordul. De a SteelSeries elég ismert márka, és elég jó is. A razerről is hallottam ilyet, megesik ;D Szerintem nem lesz ilyen problémád. De ha van rá módod, meg alkalmod szerintem menj be személyesen az üzletbe, és szerintem biztos megnézheted.


#16

Vasárnap megyek megvenni, valszeg SS Rival lesz vagy G403.


Lezárva ekkor: #17