Egy erős gamer gép

Sziasztok!Szeretnék egy erős gamer pc-t építettni.Nem értek nagyon a gépekhez de legalább 300000.Ja és szeretnék uganebben az árértékben összesen egy mechanickus billentyűzetet!

Előre is köszönöm a válaszokat


Keretednek megfelelő AMD buildet válaszd ki és boldogság! :slight_smile:

3 kedvelés

300000-ért billentyűzetet?
Az kemény.
Meg ha legalább 300 akkor a NASA buildek pont jók neked. :smiley:

5 kedvelés

nem összesen a billenytűzet meg a gép

Szedj kevesebb FOGALMAZÁSgátlót.

4 kedvelés

ez már megint mi?
@P_D_1 kérlek ne oltogass itt senkit!
Ez egy civilizált beszélgetési platform

Kérjük, hogy úgy kezeld a megnyilvánulásaidat ezen a fórumon, mintha személyesen beszélgetnél a többiekkel egy publikus helyen. Ennek a fórumnak az a lényege, hogy megosszuk egymással a tudásunkat, az ismereteinket, és érdekes információkat a gaming és tech világból.

Minden kategóriának megvan a saját szabályzata. Nem kérünk sokat, csak hogy legyetek rendesek és tiszteljétek a többieket és főleg azokat, akik újonnan regisztráltak a platformra.

Néhány alap gondolat a Fórum használatával kapcsolatban!

Segíts nekünk abban, hogy a Fórum egy nagyon király hely legyen, és lehetőleg kellőképpen szakmai beszélgetések alakuljanak ki. Ha nem vagy biztos abban, hogy a hozzászólásod hozzáadna a beszélgetés milyenségéhez, akkor inkább gondold át, hogy mit teszel.

Mindig vegyél egy lélegzetet!

Több mint valószínű, hogy elő fog fordulni, hogy valami olyasmire reagálsz, amivel nem feltételenül értesz egyet. Ez teljesen normális, DE ha kritikát fogalmazol meg, akkor a gondolatmenet/ötlettel kapcsolatban tedd, SOHASEM a hozzászólás/bejegyzés írójáról. Kérlek kerüld a következőket:

  • Mások szídása

Ha azt írtad volna, hogy “kérlek legközelebb fogalmazz pontosabban” akkor nem lenne semmi gond

1 kedvelés

Tehát ha segítséget szeretnél kérni, legalább annyi effortot ölj bele, hogy kulturáltan leírd hogy mit szeretnél. Ezt szerette volna P_D_1 kifejezni :smiley:
Egyébként minden gépépítésre ott a build ajánló, kiválasztasz egy ~270 ezres kategóriát, a maradékban benne van szintén a build ajánlóban megtalálható - kicsit feljebb a billentyűzeteknél - a mechanikus billentyűzet. Én Cooler Master CK550 (RGB, Kék és Barna Gateron, Magyar.)-t használok, kék switchekkell, semmi baja, jó hangos, amit szeretek :smiley:
Egyébként az erős gamer PC elég reletív. Ahogy a buildajánlón belül a nevükben benne van, ezért az árért kb Büdzsé plusz gépet kapsz

6 kedvelés