Egy jótékony ötlet karácsonyra az egész közösségnek


#1

Kedves Pisti és Jani.

Támadt egy ötletem amit ha még most időben elkezdenénk akkor ebből akár egy igen nagy dolog is lehet. @Prototyger -en kívül még egy páran mások is írnak verseket és szerintem mind nagyon jók. A legjobbakat ki lehetne adni egy könyvben. Biztos sokan vannak közöllünk akik jó illusztrációkat is tudnának hozza készíteni. Ha még karácsony előtt egy jó pár hónappal ki lenne adva és minden Ninjon venne egyet belőle akkor már sikeres lenne szerintem. A profitot meg jótékonysági célokra lehetne fordítani karácsonyra. Ezzel is bizonyítva hogy ez a közösség bármit el tud érni együtt közösen!

Én már 11 éve Londonban elek és kb 1 éve követlek titeket. Sajnos élőben sosem tudlak titeket hallgatni, mindig csak felvételről SoundCloud-on vagy twitch-en. Szeretném megköszönni azt a sok kemény munkát amit értünk tesztek. Nagyon sok jó pillanatot és örömöt szereztek nap mint nap nagyon sok embernek! Csak így tovább! Én is azokhoz tartozok akik soha nem kommentelnek és csak csöndben a háttérből követnek titeket minden nap de most úgy éreztem hogy végre itt az idő hogy hozzátok szóljak. Remelem tetszik majd az ötlet és sikerül valamit belőle majd összehozni meg ha nem is pont ebben a formában ahogy leírtam.

Üdv Londonból, szép napot, mégegyszer köszi mindent! We Are The VR!

Farkas Dávid


#2

Én tervezek hasonlót . :yum: Egyik versemben meg is írtam hogy száznal ki kéne adni de lehet korábban is . Eddig 35+ versem van ami hh alatt irodott de persze at lesznek fogalmazva nyomdabarát szovegre … fejben ugy allitottam ossze hogy egyik oldalon vers masik oldalon a hh tartalma meg linkje xd sot mar volt egy csaj aki irta nyujatol protokotetet kert de nem talalt sehol xd vicces
Én egy @JohnnyHero vicckonyvet akarok karacsonyra xd remelem elmented oket txt be


#3

de bele kell gondolni hogy a közönség nagyon kicsi és egy kiadónak sem érné meg kiadni ezt… kb 100 ember venné meg valszeg a kiadók nem vennének komolyan :slight_smile:


#4

Sajnos Proto-nak igaza lehet… pedig az ötlet nagyon jó, ha valahogy meg tudunk oldani egy hasonlót, támogatom :innocent:


#5

Prototyger en is szeretem a verseket amit irsz ,ha olyan jol szavalsz ahogy irsz a youtubon csak hangal es szovegel ki probalhatnad:slight_smile:


#6

De csak 1 vers mindenap hogy egyen a fenne minket mikor jon a kovetkezo:grinning:


#7

Jó ötlet, csak sajnos Magyarországon évekig is húzódhat mire egy kiadó megveszi a kötetet és kiadja. Van ismerősöm, akinek sikerült már kiadnia a saját regényét, de nem 1 év alatt jött össze neki sem és nem is egy kiadónál kilincselt vele. Az egyszerűbb módja, ha magadnak kiadod a kötetet, csak ahhoz meg pénz kell és amit nem vesznek meg a nyakadon marad…


#8

E-book ra gondoltatok é már?


#9

Ha már jótékonyság és a verseket is bele akarjátok szőni akkor van egy ötletem.

Készüljön 3-5 db könyv, ezt a mennyiséget saját pénzen se nehéz összehozni. Aztán indulhat egy tombola az egészhez. Legyen 1.000 Ft egy tombola jegy amivel az emberek bekerülnek a sorsolásba. Az így befolyt összeget Pisti és Jani jótékony célra fordíthatja. Az a pár szerencsés pedig aki nyer a tombolán kap egy verses kötetet amit Pisti, Jani meg Prototyger dedikálnak (ha több ember verse is belekerül akkor mindenki).

Valami ilyesmit tudnék elképzelni.


#10

@gogregina @h_jani_87 @csabi666 @fatbee28 köszi szepen mindenkinek a választ! Nekem van egy ismerősöm aki saját magának adott ki egy könyvet és mindent online intézett, igaz ez egy egyetemi project volt és csak egy pár példányt rendelt belőle de minden nagyon profin volt elintézve, ISBN száma is volt, stb.
Én nem azt mondom hogy legyen egy könyv a versek meg a lehetséges illusztrációk miatt, ez volt az ami elsőre nekem eszembe jutott. Az alap ötlet az hogy van egyenlőre kb fél millió ember, otthon és külföldön is, akik nap mint nap különböző platformokon (YouTube, Twitch, Instagram, Twitter, Facebook,…) követik a The VR-t. Szerintem ez egy nagyon jó közösség tele olyan emberekkel akik szívesen tennének valami jót/pozitív dolgot aminek látszatja is van. Innen jött az ötlet hogy legyen valami karácsonyra mert az még elég messze van ahhoz hogy véghez lehessen vinni. Üdv mindenkinek és mégegyszer köszi a hozzászólásokat!


#11

Kurvajo ötlet! Köszi szepen! Ez meg jobb mint amire én gondoltam!


#12

Szavalni nem de énekelni seethert, breaking benjamint arctic monkeyst , caravan palacet … stb tdg linkinpark stb sorolhatnam azok jobban mennek mint szavalas
A kovetkezo hétfon mert hh alatt íródnak azokat irom le lenyegeben
Jah és koszi xd. Nezd meg kolteszet topicot aokan szepeket irnak


#13

Koszi a tippet ha lesz elegemdo vers tintabarátra átirom kicsit oket javitatok rajtuk es majd beszelek vr srácokkal :yum:


#14

Tetszik de erre még sokat kell várnotok , turelmeteket kérem


#15

Ugye ez csak vicc? Eddig egy darab vers volt, amit elég jónak találtam. Ahogy az egyik tanárom mondta: “Attól, hogy valami rímel még nem vers”. Sőt, olykor nem is rímelnek a hh-s irományok. De legjobban mégis a szótagok hiánya zavar. Hogy lehet figyelmen kívül venni a szótagokat egy versben?


#16

@petrabullet akkor szerencse, hogy nem te döntöd el a dolgokról, hogy mi micsoda. Kérlek az építőjellegű kritikát legközelebb próbáld meg kevésbé offensive módon megfogalmazni. Köszönöm :slight_smile:


#17

@davidfarkas Az említett ismerősöd esetleg nem a Publio-hoz fordult ez ügyben? Ők foglalkoznak self-publishing-gal. A kezdeményezés szempontjából akár még működhetne is ebben a formában, ennél a kiadónál a megvalósítás.


#18

Szia. Ő a Blurb.co.uk használta


#19

Kedves @petrabullet!
Nem törlöm a hozzászólásodat, mert a negatív vélemény is vélemény. De kérlek, hogy a jövőben próbáld meg úgy megfogalmazni, hogy inkább építő jellegű legyen és ne bánts meg olyanokat vele, akik napi jelleggel erőfeszítéseket tesznek azért, hogy építsék és értékesebbé tegyék a közösséget. Mindannyian tudjuk, hogy nem irodalmi tananyag jellegű 1-1 ilyen reggeli vers, de a tartalma miatt szeretjük :slight_smile: Amennyiben egyet értesz velem, nyugodtan szerkesztheted a korábbi hozzászólásodat.


#20

Szerintem egyáltalán nem voltam offenzív. :stuck_out_tongue: