Egy meglehetősen egyedi gamer keres magának gamertársat


#9

Köszönöm a választ!
Elöször is, hűha, mindazért amin keresztül mentél és amit teszel minden nap (életben akarsz maradni)
Van egy sztori ami akár még példaértékü is lehet számodra és talán még segíthet is:
http://www.themiracleman.org/MichaelsStory.htm
esetleg ha még nem találkoztál volna ezzel a filmmel akkor szerintem érdemes megnézned:
https://1drv.ms/v/s!AtkAzTn2KMPrgXLU1skap7xnIU0D

a játékról meg:
én előre láthatólag minden hétfőtől szerdáig fent kell, hogy legyek Budapesten (konkrétan észak-nyugaton a Fóti úton)
talán hétfőn és kedden olyan este 19h-tól 20-21h-ig tudnék magamnak időt szakítani munka után (de ez normális embereknek igen késői időpont)

régebben sokat toltam a LEGO-s játékokat, kipróbáltam a Minecraftot, végig vittem a: Star Wars the force… sorozatot , American McGee Alice sorozatot, Battlefield 1-et, Tomb Raider (2013)-at és most nyomom a Rise of Tomb Raidert.
Még voltak régen autóversenyzős játékok, stratégiaiak, DOS-osak
a sima márion még mindíg nem tudok pl a második pályán túljutni :slight_smile:
Fifa és hasonló kínzóeszközöket nem tudok nyomni (túl gyökér vagyok az irányításukhoz)


#10

Hello!
Én is szívesen játszanék veled, ha még van szabad hely. Nekem sincs nagyon kivel játszanom, és ugyan budai vagyok, de BKK-val nincs távolság. :smiley: Javarészt storybased játékokkal játszom, de nem szeretem a horror játékokat. Pc-n kb 30-40 játékom van PS3-n kb 10. Valami csak lesz köztük ami érdekel téged is, de ha gondolod írok részletesebb listát.
Az hogy mikor érek rá az változó mert mindig máshogy dolgozom de megtudom úgy írni a beosztásom, hogy legyenek fix napok.

Üdv és Kitartás :smiley:


#11

Köszönöm szépen! :slight_smile:Vigyázni fogok addig is és azután is. :wink:Kitartásból pedig nincs hiány.:wink:

Köszönöm a linkeket! A Titkot már láttam, viszont Michael Történetét még nem olvastam, de most már igen. :slight_smile:
Attól függetlenül, hogy a gyógyulásom megállf és visszaesett, nem adtam föl a vágyaimat, hogy egyszer talpraállok. És ezzel csatlakozom a valódi ninjonok táborához.

Először is nagyon köszönöm ezeket a leveleket, másodszor pedig erre a két ajánlatra “holnap” válaszolok, mert már iszonyú késő van. Bocsánat ezért!


#12

Amúgy az ürge sztorija is része a titok filmnek, 1:05:50 nél kezd bele a sztorijába.


#13

Tényleg? Akkor ismertem már korábban is. :wink:

@E1D1E és @tmsndor! Végtelenül hálás vagyok a felajánlásaitokért. Nagyon köszönöm!
Én eredetileg úgy terveztem, hogy egy ideig csak itt az internet védőfalán keresztül beszélgetünk, mert szeretném egy kicsit megismerni a leendő gamertársamat a személyes találkozó előtt. Lényegében bármilyen platformról szó lehet.

Régen amikor még egyáltalán nem tudtam angolul, akkor “játszottam” az első Lego Star Wars-sal, de nyelvtudás hiányában nem élveztem. A Minecraft-ot nem tudtam megszeretni. a Star Wars the force… sorozat YouTube-ról megvolt/tetszett. American McGee Alice: erről még nem hallottam. A régi CoD-oknál nekem elég volt a történettelen FPS-ekből, így a BF1-ből kizárólag Jani végigjátszását láttam. :slight_smile: Stratégiai játékokat imádom, szeretek töprengeni. Tomb Raider-ről meg annyit, hogy túlságosan kötődöm az olyan sorozatokhoz, amikkel még a balesetem előtt saját kezemmel játszottam, egyszóval best.


#14

Az Alicet látom ajánlották, imádtam! Nagyon különleges, egyedi játék, főleg a második része! Hétvégi közös programot tervezünk egy másik topikban. Aangfan, mit szólnál hozzá, ha összeszerveznék héztvégére pár embert és meglátogatnánk? Hátad mögött nem akarok szervezkedni. :smiley: Vinnénk vmi sütit (mit szeretsz?) vagy chipset és gamelnénk egyet. Vinném a patkányom ha kíváncsi vagy rá. ^^


Alkalmi programlehetőségek (Teegrah-tól)
#15

Na most már melóhelyről írok, úgyhogy nem tudok sokat írni, de a lényeg az, hogy hétköznap nem érek rá, mert látástól mikulásig dolgozom és mikor hazaesek, még a családdal és az állatokkal is foglalkoznom kell mielőtt bevágódok az ágyba. :slight_smile: Úgyhogy Aangfan ha nem bánod megszerveznék 7végén egy ilyen talit nálad. Kérlek írj, hogy jó-e mikor felelne meg és már továbbítom is a másik topikba. ^^


#16

Talán nem bánod, ha ilyet kérdezek. Hogyan oldod meg a fórumon keresztüli (írásban történő) kommunikációt?


#17

@Teegrah Ez a hétvégi közös program mennyire egyszeri alkalom? Azért kérdem, mert ezen a hétvégén nem leszek éppen a legjobb formámban, de amennyiben ez egy nehezen összeszervezhető találkozó, akkor össze tudom rakni magam vasárnapra. Igazán remek időpont nekem a 22.-23.-ai hétvégén lenne. Ezek közül valamelyik megoldható? Egyébként hány emberre gondoltál?
Sütit vagy chipset nagyon köszönöm, de nem kérek! Mert az elmúlt időszakban - érzésre - többet engedtem meg magamnak a kelletténél. :innocent: A patkány engem érdekelne, de Maszat kutyánk haragudna rám érte.

Persze, hogy nem bánom. Sőt, örülök hogy érdeklődtök!:slight_smile:


Egy ehhez hasonló szoftver és a windowsban megtalálható “Képernyő-billentyűzet” segítségével tudok írni. Bár az én programom csak a bal klikket tudja.


Szeretnék segítséget kérni a Motorsport Manager című játékhoz
#18

Természetesen figyelembe veszem az igényeidet! Akkor a 22-23.ai hétvégén talizunk páran nálad, elkezdem szervezni.^^ Ha valamivel szeretnénk neked kedveskedni de ne legyen kaja, akkor mi legyen az? ^^


#19

@Aangfan írtad hogy egyenlőre csak így neten akarsz beszélgetni. Discordon jó lesz? Vagy esetleg Facebook? Vagy ha könnyebb akkor messengeren keresztül akár fel is hívhatlak. A 22-23-hoz meg jó szórakozást mindenkinek. Én sajnos nem tudok ott lenni mert dolgozom.


#20

@Teegrah Köszönöm szépen, hogy el tudtuk tolni! 22-23- án találkozunk. Már izgulok!:slight_smile:Viszont annyi kérésem még lenne, hogy ha addig nem beszélünk, akkor annak a hétnek az elején beszéljük meg konkrétumokat itt vagy privátban!
Úristen! Tényleg nem tudom, hogy mivel lehetne nekem kedveskedni, de megpróbálok kiötleni valamit. Ígérem!

@tmsndor Én inkább a Facebook-on való beszélgetést támogatom, de Discordon is működhet, ha az neked kényelmesebb. Óóó sajnálom, hogy nem tudsz itt lenni, de biztosan összehozzuk egyszer. :wink:


#21

Hú! Én tuti, hogy agyf@szt kapnék ettöl az orral-fejjel való írkálástól.
Beszédfelismerő progi nem lenne kényelmesebb (a beszéd ugye megy? Nem akarlak megbántani, csak nagyon nehéz elképzelni azta az érzést amikor nem működnek a dolgok)
Én eddig azt hittem, hogy a testvéred ír, te meg diktálsz neki.


#22

Igen, tudok beszélni. Bár egy picit tagoltan, de bőven érthetően kommunikálok.:slight_smile:Nyugi! Egyáltalán nem volt bántó a kérdés. Ezért is mondtam, hogy kérdezzetek bátran/bármit.
Én egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy “agyf@szt” kapjak egy ilyentől. Azt a nagyon kevés dolgot, amit képes vagyok önállóan megcsinálni, azt nem hagyom, hogy más intézze helyettem. Nagyon nehéz, de már nagyjából megszoktam. :wink:Eddig úgy voltam vele, hogy mint játék elég nekem a HearthStone, amit ugye egyedül is képes vagyok játszani. De most már kevés, ezért is fordultam hozzátok.:grinning:


#23

Hello!
Discordon megírtam, hogy találsz meg Facebookon és akkor majd chatelhetünk ott


#24

@tmsndor Köszönöm szépen! Holnap, vagyis most már ma este bejelöllek.:slight_smile:


#25

Sziasztok Srácok!

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet nyílvánítani a Fórum moderátorainak. Köszönöm nektek, hogy aktivitás hiányában sem zártátokk le a témámat! Köszönöm!

Másodszor szeretnék köszönetet mondani @tmsndor -nak hogy személyében találtam egy jó gamertársat!
Viszont! Most jön ennek a bejegyzésemnek a legfőbb lényege. Mostanában(konkrétan karácsony óta) újra elkezdtem érezni a már meglévő végigjátszatlan játékaim súlyát. Amikor tavaly augusztusban elém ugrott a 3 éve a fiókban szunnyadó Assassin’s Creed: Black flag gyűjtői kiadása, már tudhattam volna, hogy baj lesz ebből. Azóta az AC jelenleg 95%-on van, cél a 100%. :wink:
Na, de nem is ez a lényeg, hanem… Van most legalább 7 játék a birtokomban, amihez szükségem lenne még gamertársra/gamertársakra. Aztán még ha végiggondolnám rendesen, kiderülne hogy nem csak 7. :smile:
És így az irományom végén szeretnék bocsánatot kérni azoktól a kedves emberektől, akik felajánlottak valamilyen segítséget és én pedig bunkó módjára nem reagáltam. Sajnálom! :disappointed_relieved:


#26

(azok a lájkok tőlem álltalában itt azt jelentik, hogy jó hallani felőled, és látni, hogy még köztünk vagy)


#27

Köszönöm neked azokat a bizonyos lájkokat! :slightly_smiling_face: Bizony itt vagyok, és egy jó darabig el nem távozok. :wink: Ugyan csöndes olvasó vagyok, mert írnom még mindig nem lett egyszerűbb, de minden este VOD nézés közben itt vagyok.


#28

Sziasztok Srácok/Lányok! #PC :wink:

Nem igazán szeretem ilyen módon felhívni magamra a figyelmet, meg igazából sehogyan másképp se, de újból/még mindig szükségem lenne segítségre gaminghez, úgymond “kontrollerre”.

Reménykedem benne, hogy van olyan segítőkész ember, akinek, az előző figyelemfelhívásom óta, lett egy kis “fölösleges” szabadideje, vagy elég szabadidővel rendelkező új, segítőkész ninjon.

A kérdéseket, ha akadnak, várom.:slightly_smiling_face: