Egyetemre laptop- Kizárólag irodai dolgokhoz , játékra egyáltalán nem lenne használva , mit ajánlanátok?

Sziasztok.

Szükségem lenne pár ajánlatra mint a címben is olvasható. Nagyon megköszönném.
Nagyon max 250.000 huf.

Acer swift laptopok.

@farkas_zolee nekem ismerős ez a profilkép. Csak én látom és egy bug, vagy mindenki másnál is az van ott? Már éppen írtam volna hogy “Hallod minek neked segítség, te ajánlasz mindenkinek laptopot” :smiley:

2 Likes

Tessék, szerintem ez jó lesz arra amire kell:

https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/156-ideapad-s145-fhd-procesor-intel-core-i5-8265u-6m-cache-up-to-390-ghz-8gb-ddr4-256gb-ssd-gma-uhd-620-freedos-grey/

Ez jó lenne?

Jónak jó lenne.

Lenyulta a képem :confused: :smiley:

Ne hurrogjatok le de én a 2017-es macbook airt javasolnám. Sokkal időtállóbb mint egy windows-os laptop. Minden ezerszer egyszerűbb, gördülékenyebb, gyorsabb. Az akksi időről nem is beszélve. Vékony, könnyű, egyetmre kiválló, egy egész napot is bőven tudod használni, töltőt nem kell cipeld magaddal mindenhova stb. Tapasztalatból mondom… Nekem nagyon bevállt.

Egyetemhez egyaltalán nem rossz ajánlás, senki nem fog lehurrogni :wink: , csak azzal van egy kis bibi, hogy kb 30k-val lépné tul a 250k keretet, de az is igaz, hogy ebben az ársávban windowsos gépet igazán jót nem fog találni, minimum az üzemidővel és a sullyal lesznek gondok.