Elerhetetlen a forum Chromebol

Hello,
ugy nez ki meghalt a forum, ha chromebol probalom elerni. Tegnap egesz nap nem jelzett uj kommenteket, toroltem a cookiekat, de igy mar nem tudtam visszajelentkezni. Mas is talalkozott ezzel a gonddal mostanaban?

Szintúgy, a HTTPS eldobás nem tetszik a gyorsítótáramnak.

Ohh boi…


operából ugyan ez. Privát ablakból enged, de ott is kiírja hogy nem biztonságos.

Érdekes, hogy nem láttam hivatalos fórumon semmit.

Mert tanúsítványi bajunk van, az pedig a weboldal tulajdonosának dolga.

2 kedvelés

@moderators

Ha valakinek csak a chrome van telepítve és nem akar mást használni, akkor az inkognitó módban működik.

Ne adj nekik ilyen otleteket, mer sose lesz megcsinalva :sweat_smile:

Errol eszembejut, amikor cegben jeleztem, hogy a program, amit napi szinten hasznalunk, ha “windows+shift+nyilak” kombinacioval dobom at egyik monitorrol a masikra, akkor kekhalalt okoz. Support megoldasa: “Hasznald az egeret inkabb…” :smiley:

5 kedvelés

Ha törlöd a helyi adatait, akkor beenged. Nyilván a hitelesítés hiánya az érvényes tanúsítványos gyorsítótárat már nem eszi meg valamiért.

Engem inkább az idegesít, hogy már 24 órája nincsen semmilyen hivatalos kommunikáció ezzel kapcsolatban és a moderátorok tegnap 13:00 előtt léptek be utoljára.

Lehet fel kéne lőni egy IRC chat-et az ilyen esetekre…

3 kedvelés

meg az, hogy ennyire elhanyagolják a fórumot. értem én, hogy elvan ez itt magában és nem szólnak bele. De egy kis törődés nem ártana neki.

3 kedvelés

Lehet át kéne adni a teljes technikai hóbelevancot Janinak egy másik személy számára, azért 1 hét kimaradás egy túlterheléses támadásnál is soknak számít már.

3 kedvelés

én chromeból/safariból használom már mióta. És egyik napról eltűnt, minden nap próbáltam. de most működik végre, és nem csak azt írja hogy a webhely nem elérhető.