Eljart az ido a Bongeszos jatekok folott?


#1

REgen en remegtem, hogy hazaa erhessek es leszedhessem a farmeramaban kozel 200db fa termeset, vagy a uj tamadast indithassak a klanommal Battleknight ba, de megvolt nyitva a gladiatus es a shakes and fidget is ahol top 50 volt a harcosom a szerveren…
szoval… ezekkel meg jatszik barki is? vagy mar ezek nem menok? :stuck_out_tongue:
Kivancsisagbol, a legujabb vilagon elkezdtem egy uj karaktert BattleKnight-ben. Es meglepve talaltam ra Isten Ostora hosunkre, aki tokeletesen belevesodott a neve az emlekezetembe 6 evvel ezelottrol. hihetetlen. :smiley: remelem nem teszi tonkre az eletet a hosomnek miutan ra irtam. haha

  • Shakes & Fidget
  • BattleKnight
  • Travian
  • Gladiatus
  • Farmerama
  • Seafight
  • En kicsi tanyam

#2

Szvsz sok értelme ezeknek ma már nincs a böngészőben, túl könnyű blokkolni a reklámokat, a többség áttelepült mobilra külön appként.


#3

SF regen meg kozepsuliban toltam, Battleknight nincs appja neztem :frowning:


#4

Ezeknek anno sem volt semmi értelmük: beleöltél egy csomó órát, aztán jött valami rézf*szú kerámia és vitt mindent… szinte mindben így jártam. Ma ott vannak az ingergazdagabb kompetitív játékok, amikben vizuálisan is a részévé válsz az eseményeknek, nem csak azt nézed, hogy elindul egy számláló és 7:50 múlva történik valami. Nekem ezek valahogy nem hiányoznak.


#5

tudsz javasolni hasonlo felepitesu gameket? pont keresgelesben vagyok PC re de mar annyire magam alatt vagyok, telefonon tolok valami szart XD


#6

Amivel én anno próbálkoztam, az a Travian, Klánháború, S&F, meg valami Travian csak űrkörnyezetben, gőzöm sincs, mi neve volt. Nagyon nem ástam bele magam, mert hamar rájöttem, ezek csak az emberrel való kib*szhatóság mértékének tesztelésére alkalmasak, szóval miután megtudtam, mi fán terem a CoD 2 és hogy azt haverokkal is lehet tolni, le is tettem ezekről. Manapság LoL-al tartom magam fent, meg ha készen lesznek az EU szerverek, akkor a Ring of Elysiummal teszek egy próbát :smiley:


#7

lol 3 ev es 600 euro… gold kozepe… 3 honapja nem njatszottam. koszonom szepen :slight_smile:
masikra ralesek

otherwise ne felejtsetek, azert voltake zek ingerszegeny gamek, mert akkoriba a 3-5 megas netek es a 1024 -2048MB rammal hasito szonyetegek voltak elterjedve es be is kellet tolteni egy szarra pakolt oldalt nem keszithettek


#8

Nekem is Gold volt még a cél, eddig főleg időhiány miatt nem értem el, de feljebb vagyok, mint voltam :slight_smile: A RoE-ra simán érdemes várni, ingyenes lesz és már most rálicitál a PUBG-ra, a Blackout-ról nem is beszélve, csak annak elég húzós az ára, kiadhatták volna külön játékként :confused:
A böngészők az akkori hardverekre voltak tervezve, nagyot változott azóta a világ. Egy mai technikával szinte vállalhatatlan mértékben boldogulna az akkor technológia, de anno az volt a normális. Cod 2-t simán játszottam fél giga rammal, még a 4-et is, bár ott már akadtak gondok :smiley:


#9

Ugh… Imádtam ezeket a játékokat a neten:

  • Goodgame Empire
  • Farmerama

#10

Traviant birtam anno, de a tapasztalat azt mutatta, hogy csak akkor volt ertelme, ha hajlando voltal az ejszaka kozepen is felkelni menedzselni a falukat :smiley:
Meg amit szeretettem az az eRepublic. Eleg sokaig toltam is, emlekszem meg ujsagot is alapitottam, aztan valami random okkal bannoltak, es soha tobbe nem volt kedvem ujrakezdeni :frowning:

S ha mar bongeszos jatekok. FB-on futo jatekok megvannak? :smiley:
Mi haverokkal emlekszem rengeteg idot beleoltunk a Mafia Wars-ba, en meg a Vampire Wars - nem biztos, hogy ez volt a neve - is sokat :smiley: mindkettobe, sot meg a Farmville-be is :smiley: Nagyanyam mindig szivatott vele, hogy mehetek nala is kapalni, ha akarok :smiley:

Most meg anyam ezekre a Candy Crush klonokra van nagyon ramozdulva, viszont ezekkel nekem az a bajom, hogy egy ilyen jatek + egy film kozben, es a 6magos Phenom gep haldoklik… :smiley: Optimalizalas 4ever! :smiley:


#11

Goodgame empire, Forge of empire… Sose ástam bele mélyen magam komolyan, de arra jó volt, hogy ebéd közben, utazás alatt, melóban ha volt pár perc szünetem játszak velük… olyan napi 15 percet, azt is több részletre osztva, de “játszom” velük… hogy miért, azt nem tudom :smiley:


#12

Én sosem voltam híve a böngészős játékoknak.
Pláne, mert anyámat kellett kirobbantani a gépem elől a retek farmville miatt :smiley:
2004-10 ig meg beszippantott a WoW masszívan, utána már csak mérsékelten nyomtam, majd abbamaradt, de ez inkább a klánunk feloszlásának köszönhető, jó volt a közösség, utána már nem volt ugyanaz.


#13

Legjobb böngészős játék a Quake, az is kizárólag melóban :smiley:


#14

e-sim.org :smiley:
szerintem nagyon jó játék, a community is fasza :slight_smile:


#15

Én Tanoth-tal, Gladiatussal meg The Westtel nyomtam sokat, lehet ideje felnéznem hogy állok :smiley: Már ha megvan még a felhasználóm


#16

Én toltam az Ikariamot is, de úgy emlékszem megnéztem mennyi idő volt egy fejlesztés nagyonmagasról nagyonmagas+1 szintre egy épületnél és bár nem biztos, hogy jól számoltam, de vagy évek vagy több mint egy emberöltő jött ki… :smiley: Ott kicsit azért elgondolkoztam…

Volt még a teveklub, a slaveland, a hősnevelde vagy mi, volt valami gladiátoros biszbasz, amik asszem ugyanarra a sablonra épültek és naponta eteni kellett, stb vagy ilyesm, kicsit mar összefolynak az emlékek.

Azidőtájt mutatta be egy haver a RuneScape-et. Ha valamibe sok időt tettem bele, az az volt. Persze elsikkadt, mert egy idő után unalmas, hogy vágj ki 20000 fát, hogy lepj egy szintet úgy, hogy 24-es az inventory és vagy elfutsz és beteszed a bankba vagy ledobálod egyesével és ez egyre csak több és repetitívebb lesz + fizesd be a havidíjat, mert anélkül ez még rosszabb…


#17

És tényleg… :slight_smile: El is felejtettem már a Farmeramát, a Goodgame Empire-t, meg a Tanki Online-t. Ezek voltam a nagy kedvenceim nekem, de valóban, a többsége már telefonos appként van jelen, böngészős játékok közül jelenleg még esetleg a Google Chromeban található kis dinós játék ami sikert arat ma is :smiley: . Az egyedüli netes játék, ami nekem örök marad az a Honfoglaló amúgy.


#18

Nekem egy barátnőm még ma is játszik ilyeneket. De ezek engem sosem kötöttek le, szóval teljesen kimaradtak az életemből :confused:


#19

Én a Grepolis-szal szerettem játszani. Van is belőle telefonos applikáció.
Kb 2 éve, hogy utoljára foglalkoztam vele, de akkor egy egészen komoly szövetség jött össze és sikerült megnyerni a világunkat, de ennyi elég is volt.
Többféle böngészős játékot is kipróbáltam, de mindig elvette a kedvem, hogy jött valami no-life emberke és teljesen bedarált. Igazából a Grepolis-nál is csak annyi volt a szerencsém, hogy egy segítőkész és aktív szövetség tagja lettem, amúgy ott is hasonló sors vár az emberre.


#20

GG a winhez, en is alaztam le egy egesz orszagot mar jatekokban, nagyon nagy elmeny. :slight_smile: es, hogy azido alatt rendesen kifor az ismerettseg az meg valami amazing…
am jah, ez volt velem is es Isten ostora-val. :d