Elkapott a retro láz | CoD2

Sziasztok! A napokban rendkívül megjött a kedvem egy kis CoD2 multizáshoz. Esetleg lenne kedve valakinek nyomni egy kicsit? Ha meglenne 6 vagy 8 fő, mehetne egy jó kis 3v3 vagy 4v4. Szerencsére a Discord ugye megvan hozzá :slight_smile: A Windows 10-en futtatásos kálváriát végigszenvedtem már, ha kell valakinek le tudom írni dióhéjban.

Régen játszottam vele optikai meghajtó hiányában, ebben a pillanatban beruháztam rá Steamen :smiley:
Egyszóval benne vagyok a történetben, jelenleg csak a foghúzás miatti levertségem húz határt :slight_smile:

1 Like

Hello! Örülnék ha letudnád írni ezt a kálváriát mivel még steamen megvettem egy játékot az a neve hogy flatout: ultimate carnage és nem akar elindulni. Olvasgattam a neten hogy hogyan lehet de nekem valamiért nem mutatja azokat amit mondanak. Válaszodat előre is köszi. És már én is gondolkodtam hogy jó lenne megvenni a cod mw 2-t.

mire gondolt a költő?

2 Likes

Nekem két dolog segített. A Steam mappából a Steam.dll-t átmásoltam a játék könyvtárába, illetve a .exe-t átállítottam Windows XP Service Pack 3 kompatibilitási módba. Egyébként a sima CoD2-re gondoltam :slightly_smiling_face:

1 Like

Nekem is megvan a lemezes változat, és szintén nincs optikai meghajtó már :smiley: Amúgy mióta van az fent steamen? Nem lehet valahogy a CD kulcsot feldobni, hogy meglegyen ingyen steamen? :smiley:

Én úgy tudom, hogy lemez hiányában a virágbolti verziót is tudod aktiválni érvényes kulccsal. Legalább is anno nekem sikerült de mivel csak multiban játszottam nem tudom, hogy lemez nélkül elindul-e a single része a játéknak.

Próbálj rá Steamen, kiderül.

1 Like

Az elmúlt 5 évben nem működött a dolog, csóró Activision képtelen kiváltani egy Steam-es kulccsal…

k%C3%A9p