Első PC építés játékra

Sziasztok! Donát vagyok. Egy hete eladtam a régi konzolomat, és a mai napon arra a döntésre jutottam hogy egy gamerPC-t szeretnék helyette. Rengeteg videót néztem de még mindig nem tudom, hogy melyik spec lenne a jó döntés.
Ahogy a címben is említettem legfőképp játszásra használnám még nem tudom mik fognak megtetszeni de a Valorantot és a Cs-t biztos nyúzni fogom. Az AMD mellett döntöttem prociba. A többi dolgot nem tudom. Mivel ez az első PC-m nem akarok egy nagyon drága gépet így ilyen 410-20 ezer mellett döntöttem az árról. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne vagy van ebbe tapasztalata és az építést is az Iponra vagy PCX-re bíznám.
Donát

Szia, ebből az összegkeretből komplett pc-t szeretnél, vagy van már perifériád, pl. monitor?

2 Likes

Van egy 144 hz-és monitorom billem egerem fulesem csak a pc kell

Szia, pár napja ugyan ez a kérdés ugyan ezzel a kerettel már volt, itt a válasz rá:

A vége 405k, az a plusz pénz mehet egy hdd-re (pl terrás p300 13k-tól már kapható), vagy gyorsabb 3600as ramra. (A tárhelyet javaslom, a ram így is sokáig bírni fogja)

Illetve a nem tetszik a ház akkor ízlés szerint cserélhető, legyen lyukas az eleje, ez fontos. (Meg persze hogy a méretek stimmeljenek :smiley: )

(Világos szürke jobb fenti sarkában nyilacskaval tudod lenyitni, akkor látszanak a képek)

4 Likes

Esetleg a komplett pc-t mindennel el tudnád küldeni? Köszönöm az ajánlást😀

Rákattintasz a linkre és ott vsn benne.
Neked csakkosárbakell dobálni

Köszi a segítséget!:slightly_smiling_face:

Összeraktam DE az Alzán olcsóbbra jön ki úgy, hogy 16GB rám van benne és Seasonic G12 GC750W. Megéri az alzáról rendelni valaki rendelt már onnan gépet? És jól összeszerelték?

Drága kenyér -.-
A linken lévőben is 16gb ram van.
2x8
Ne egy modullal old meg.
mindig oszd ketté a memóriát a nagyobb teljesítményért.

1 Like

Ez az eredeti kérdezőnél is gondokat okozott, lehet tényleg mi tudjuk rosszul :grinning:

@donatvagyok


ezzel már felejteném is el az alzát, soha semmit nem fogsz tudni eladni doboz nélkül (de legalább is sokkal nyomottabb áron

5 Likes

Tudom, azt én néztem el mivel 8•2 az 16😂

Valaki tud mondani egy pontos merevlemezt?

p300 (ahogy az első kommentben is írom)

(szerkesztettem a fentebbi hozzászólást, olvasd el azt a részét is :sweat_smile: )

3 Likes

Akkor az ipon vagy a pcx lesz.Az egyik barátom is nemrég rendelt és mondta, hogy tök korrektek voltak csak az a gond hogy pécsi vagyok és nem fogok felmenni Pestre a gépért csak megrendelem erről a két oldalról mi a véleményetek? Melyik az olcsóbb/jobb?

Iponnál korrektek. Hívnak ha kérdés van és tudsz bevinni saját cuccot is, ha találsz valamit lényegesen olcsóbban. (de pl egy RAMot vagy háttértárat magad is meg tudod csinálni otthon.) PCX-ről sem hallottam rosszakat. Igazából ezeknél a nagyobb cégeknél nem kockáztatják meg a kontárokat, nem tudsz mellé nyúlni.

pcx 6k ipon 4k

5 Likes

1 óra múlva elkezdem összerakni ha elküldök egy linket valaki vetne rá egy pillantást?

Mire? ezt rakd össze és bótbavele

4 Likes

Igen, de ebbe nincs merevlemez.

Drága kenyér -.-

fentebb írva van!

2 Likes

És Akkor Az Úr 3 Napján a Mindenható Áldassék A Neve Megteremté a Toshiba P300 2TB 64MB merevlemez-t 16.000 Ft Értékben Ama Compker Áruházban És Behelyezé A Fentebb Linkelve Lészen Konfigurációba. S Majdan Látá Az Úr, Ez Így Jó.

Amen

3 Likes