Első TheVR Twitch Stream

Az lenne a kérdésem hogy a Youtuben fent van a legelsö Twitch Streamük?

1 Like

tessék :wink: https://youtu.be/cRQ7Ty2p95o
jó szórakozást hozzá :smile:

4 Likes

Mindig elfelejtem Jani mennyit változott. :smiley:

Nem csak Jani :smiley: Pisti is, sokat változik az ember pár év alatt.A stream színvola is jobb lett mint akkor :wink:

Meg az egész setup is, te jó ég :smiley: most látni nagyon, mit építettek a srácok abból, ami ezen a videón látszik, respect! :slight_smile:

3 Likes

köszönöm szépen

Az oszt igen :slight_smile: szép nagyot mentek azóta a srácok. Azt sajnálom, hogy csak kb 3 éve követem őket, nem pedig az elejéről :slight_smile:

Tudom, hogy meg leszek kövezve, pedig nem akarok rosszat vele. Ti nem érzitek úgy, mintha Pisti belefáradt volna? Több éves videókat visszanézve, sokkal felszabadultabbnak tűnik, többet nevet, többet mosolyog.

3 Likes

A kor és az élet… :slight_smile:

2 Likes

Ha ez így is van, sosem fogja nyíltan kimondani. Jól tudja, mennyi embert hagyna cserben egy ilyen kijelentéssel…

1 Like

Persze én is azt szeretném, ha nem így lenne, csak ezt látom. És ha igaz, akkor az oka szerintem, hogy túlvállalják magukat azzal, hogy maximálisan ki akarják szolgálni a nagyra nőtt közönséget. Ami érthető, hogy fárasztó, főleg, hogy ugyan azt csinálják. Lehet néha egy kis szobafestős, vagy turázós live, vagy akármi ami eléggé eltér segítenie kizökkenni. Nem tudom ismeritek-e Peter McKinnont, 1-1,5 év alatt majd 2 milliós YouTube csatornát csinált, és ő is nemrég dobta el az egyik formátumot, a heti “kötelező” 2 minutes Tuesday-t, mert úgy érezte, csak muszájból csinálta, és nem akarta, hogy megutálja.

1 Like