TheVR Fórum

eMag vélemények?

Sziasztok!
Mi a véleményetek az eMag-ról? Rendelt valaki már onnan?
Válaszokat előre is köszönöm! :slight_smile:

1 Like

Mosógépet rendeltem onnan, minden rendben volt, csak a kiszállító futárok voltak bunkók, de arról nem az emag tehet!
És ráadásul egy nagyon jó vásár volt, véletlen éjfél után jártam az oldalon és egy készletkiürítés akcióba botlottam, 80e helyett 55e volt a mosógépem :slight_smile:

2 Likes

Teljesen jó webáruház, én utoljára tűzhelyet rendeltem onnan, előtte monitort fekete pénteken leárazáskor, húgon utolsó 2 telefonja is tőlük van. Semmivel nem volt gond eddig!

1 Like

Itt találsz egykét véleményt az eMag-ról.

Személyes tapasztalat

Negatív tapasztalatom van róluk. “Black Friday” akcióban rendeltünk karórát, féláron és meg is érkezett, de csak becsomagoltuk és nem néztük, hogy milyen is a termék, gondoltuk minden olyan mint a képen.
Ehelyett, amikor karácsonykor ki lett bontva, az órán nem volt márkajelzés, sem CE jelölés. Egy napi használat után a szíj el is szakadt. Valószínű, hogy egy hamis terméket kaptunk.
Az eMag nem vállalt érte felelősséget, a forgalmazó fizette vissza az árát.
De persze ez csak egy tapasztalat.

2 Likes

Köszönöm a segítséget, meg a linket!
Délután majd átolvasom, kinek mi a tapasztalata. :slight_smile:

Én porszívót rendeltem onnan édes-anyukámnak. Semmi probléma nem volt. Én nekem a futárral sem volt gondom illetve nézeteltérésem.
Egyéni vélemény: Egy nagy országos lefedettségű webshop esetében elkerülhetetlen, hogy ne legyen egy két tapló kiszállító. A lényeg, hogyha ezt a problémát jelezzük, miként kommunikálja le a cég.

EMAG-os történetek:
http://homar.blog.hu/search?searchterm=emag&searchmode=OR&submit=Keresés

1 Like

Én is rendeltem már többször, még nem volt velük semmi gond. A termékek minősége mindig megfelelt a elvártnak. Ráadásul elég gyorsak is. :slight_smile:

Én csak ajánlani tudom, még sose volt vele gondom. Legelső rendelésem egy laptop volt, amit újracsomagolt termékként vettem meg, így jóval olcsóbb volt. Emellett vettem már microSD kártyát meg a laptophoz egy táskát onnan. Az újracsomagolt dolgokról csak annyit, hogy érdemes nézegetni őket, mert elég jó árban szoktak lenni :slight_smile:

1 Like

Én már többször is rendeltem tőlük, minden okés volt, kivéve a szállítási idő nem (Békés megyébe, Tótkomlósra)… 1 hétig tartott leszállítani a rendelésemet (minden alkalommal) -_-

Nekem csak ez az egy gondom volt velük.

Nincs velük gond, de azért érdemes jól megnézni mit rendel az ember, és nekem egyszer levonták a pénzt a kártyámról egyszer még utanvétben is fizettettek. Vagyis duplán fizettem. Aztán írtam nekik, hogy “Hahó valami nem oszt” és akkor visszautalták a pénzt. Ezért mondtam, hogy összességében nincs velük gond, de azért nem ártott volna elkerülni ezt a huzavonát.

Ne bízzatok az Emagban. Ők csak addig segítőkészek ,míg vásároltok ott. Ha valami baj van akkor ők semmit sem tudnak vagy nem akarnak tenni.Nekem elromlott a náluk vásárolt Lg tv-m.Visszavitték szervizbe javítani. Ez történt szeptember 21-én. Azóta nem hallok semmit a tv-ről.Rá kérdeztem az Emagra,hogy mi a helyzet,de csak széttárják a kezüket nem tudunk csinálni semmit. Hát akkor ki tud?Azt sem tudom hol van ez a szerviz.Több mint 50 napja szervízben van a tv és mindenki ül a babérjain.Nagyot csalódtam az Emagban pedíg régi ügyfelük voltam.Persze ezután nem fogok tőlük vásárolni és tinektek sem ajánlom,különösen ne nagy értékű árut ne,mert ha elromlik hiába van garancia rá nem tudod használni,mert hónapokig javitják.

2 Likes

Szerintem a vásárlás/szállítás részében megbízható. A szervizre pedig mindig szakszervíz a legjobb megoldás, ahova Te viszed el. Főleg ha garanciális, akkor még pénzbe se kerül :slight_smile:

Egyik legnagyobb online shop Romániából. Kb 10 szer rendeltem tőlük, ott is és itt is. Nagyon tetszett, hogy ha nem voltam elégedett egy termékkel, ők küldték a futárt én csak átadtam a csomagot a futárnak és az tudta hogy kinek a csomagja és hova kell vinni. 0 pappírmunka és a pénz pár nap múlva visszakerült a számlámra. (Aki kérdezné miért küldtem vissza dolgokat…khm khm…kipróbáltam néhány mechanikus billentyűzetet xD)
@betty1424 a szerviz nem az emag, ők csak az összekötők ha nem néztél utána, hogy hol fogják javítani a tévét akkor mégis kinek, minek, hol, hogy adtad oda a tévéd?
Amire figyelni kell hogy az emag egy összekötő oldal, több helyi kisebb céggel kooperálnak. Szűrőbe tegyétek be h csak az emagos dolgokat mutassa, és akkor a fentebb leírt visszaküldős műsor működik, ellenkező esetben nem.
@UndeadKrissz mondjuk ez a megye nagyon “remekül” van összekötve az országgal. :smiley: Egerbe mondjuk max 2-3 nap.
@tados99 Miért fizetted ki mikor átvetted? De most őszintén? :smiley: Ha már megvolt a fizetés neten, kaptál visszaigazolást… elég lett volna megmutatnod azt, vagy felhívd az emagot a futár előtt. De akkor sem veszed át úgy hogy megint fizess? :smiley: Gondolom nem egy pacemakerről volt szó hogy sürgősen kellett.
Van itt elég sok furcsa vásárló. :))

6 Likes

Az emagnak szóltam és ők vitették vissza a tv-t. A szervizben már 50 napja javítják vagy nem. Nem hiszem el,hogy az emag nak nincs semmi ráhatása arra,hogy hamarabb végezzenek,vagy nem is akarnak vele foglalkozni.Meddig várjak a javításra évekig?

2 dolgot szeretnék még a témában leírni.

Saját sztorim, hogy volt egy egér amit visszaküldtem és már másnap jött is érte a futár, forintra pontosan meg is kaptam utána a kuponom (mivel azt kértem), és azóta gond nélkül be is váltottam. Persze lehet csak szerencsém volt.

Másik dolog, hogy az emag részben csak platformként helyet ad különböző boltoknak, akik “rajtuk” keresztül értékesítenek, ezt mindig tartsátok szem előtt, mikor vásároltok (mindig ki van emelve, hogy igazából kinek a termékét nézitek épp), és esetleg valakit okolni kell.

1 Like

Háát :smiley: legrosszabb megye egyike :smiley: Csongráddal eggyütt. Haveromnak is 1 hétig tartott majdnem még kihozták a Huawei telóját xD Nekem meg mindent fixen 1 hétig szállítanak.
Írják pl.: elseje a szállítási nap, azt elsején felnézel már 2-3. van írva… és akkor így B+ EMAG xD utolsó nap adják át a futárnak

Érdekes mert én is Békés megyébe szoktam rendelni, Nagyszénásra, az pedig tényleg az Isten háta mögötti tök falu és 2 max 3 nap alatt ott van minden. (hűtő, mobil telefonok stb)

Nemtudom mi alapján szállítanak/határozzák meg a szállítás időtartalmát, de ide rémálom a szállítás Tótkomlósra :confused:
Raktáron van a termék, és mégis… és az eMag sz@rja el mindig, mert a futár az mindig hozza időben, másnapra, amint megkapja. Vagy csak engem szívatnak mindig :smiley:

1 Like

Én annyit tudok, hogy a külföldi jogszabályok köszönő viszonyban sincsenek a magyarországival. Ha bármi garanciális problémád lenne nagyon rámehet az idegrendszered.
Ha best buy valami akkor talán megvenném, de inkább kerülni érdemes. Nagyon nem segítőkészek, ha probléma van.

1 Like