TheVR Fórum

Endless OS ---> Windows 10

Sziasztok! Egyszerű kérdésem van. Ha veszek egy laptopot (ASUS VivoBook X512FA-BQ15441) és Endless OS van rajta de én nem akarom azt használni akkor semmilyen következménye nem lesz annak ha windows 10-et rakok rá? Márha egyáltalán ez lehetséges?

Én is raktam már át Endless-t Win10-re és nem volt semmi következménye illetve Rufuszal elkészíted a pendrive-ot és újra telepíted :slight_smile: Lehetséges egyébként :slight_smile:

2 Likes

Persze, hogy lehetséges. Csinálsz a Media Creation Toollal egy telepítő pendrive-ot, felrakod a Win10-et, majd vásárolsz egy kulcsot és aktiválod.

3 Likes

Igenigen erre gondoltam. Csináltam már ilyet csak nem Endless OS-al.

Rufusszal?:face_with_raised_eyebrow: :rofl:

Igazából tök mindegy mi van rajta és mit akarsz rátenni (MacOS-en kívül persze), a következménye annyi lehet csak, hogy adatokat vesztesz, ha nincs róluk biztonsági mentés.

Szerk.: szerintem maradj a MCT-nál.

3 Likes

Értem. Egyből ahogy megvenném raknám rá a Windows-t. Nem lenne semmilyen adatra szükségem ami rajta lenne.

jójó

Kulcsra van több topic is a fórumon, vagy eBay-en veszel egyet 500-600 forintért. Csak onnan ajánlott közvetlenül aktiválás előtt venni.

Az aktivállással nem lesz probléma. Csak ezt az op. rendszer cserét akartam tudni hogy lehetséges e.

Mi baj vele?

Az, hogy minek vacakolni egy 3rd party tool-al mikor a Microsoft hivatalos oldalán ott a Media Creation Tool ami letölti a legújabb Win10 ISO-t a legutolsó Updatekkel integrálva és fellöki egy USB-re…

2 Likes

Nekem pl baszkódott a Media Creation Tool MacOS alatt. (Igen, Macbookról szerettem volna telepítőt csinálni egy friss asztali géphez… :smiley: )

1 Like

Boot Camp alatt vagy VM-el?

Egyik sem.

Úgy értettem, hogy egyáltalán nem működik MacOS alól. :slight_smile: Persze, lehet mindenféle VM-el szórakozni, de talán nem lenne lehetetlen feladat a Microsoftnak sem megoldani hogy menjen bármilyen oprendszer alól a Tooljuk (főleg hogy a legtöbb programjuknak már van Mac portja).

2 Likes