Érdemes belevágni az Elder Scrolls Online-ba egyedül is?


#1

Most vannak leárazások a Steam-en és meg szeretném venni az Elder Scrolls Online-t, viszont mivel MMORPG félek, hogy egyedül nem lesz valami jó. Szerintetek?


#2

3500-ft ért.Szerintem most elég megérős,gépépítésben vagyok,de én is megveszem szerintem.Míg akciós,ha lesz kedved,majd tolhatjuk.Amiatt meg ne aggódj,hogy egyedül annyira nem jó :)úgy olvastam a főküldetés Solo, a többi dolgot,meg több ezer jófej játékossal is csinálhatod.Ha tetszettek az előző elder scrollsok,akkor nem hiszem hogy gond lenne.Annyi content van benne.Illetve magyarok tucatjai is játszanak.Gyerünk Voice chatre és mehet a menet :).


#3

A játékot csak ajánlani tudom, ha szeretted az előző ES játékokat. Hangulata nagyon jó, rengeteg content van benne és egyedül sem unalmas. Én ~100 órát öltem bele egyedül, utána kezdtem el dungeonokat tolni guild tagokkal, ami eszméletlenül fun tud lenni. Ajánlom, hogy kerülj bele egy guild-be minél hamarabb, érdemes a trading rendszert kihasználni, sok pénzt lehet szerezni vele és így nem kell annyit grindolni. Amit kiemelnék az hogy az ESO-nak van a leg barátságosabb közössége (legalábbis amikor én játszodtam 2016-2017), bármit megkérdezhetsz a chatben és azonnal kapsz segítséget.


#4

Én is csak ajánlani tudom. MMO igazából csak az endgame content-nél számít. Ha csak magát a sztorit akarod végigcsinálni, ami kb. 300+ óra (vagy több ha a kiegészítőket is nézzük minden mellék küldetéssel), akkor nyugodtan belevághatsz egyedül.
Ajánlom, hogyha még nem vetted meg, akkor a játék honlapjáról vedd meg, ne a steam-en (most ott is ugyanannyiba kerül), mert a steam-es gelhasználóknak néha akadnak nehézségeik egy-egy patch után az indítással.
ÉS ha belevágsz, akkor itt egy kis segítség: Elder Scrolls Online FAQ ninjonoknak


#5

Igen, a beszerzése az eredeti honlapról ajánlott, ezt támogatom én is.