TheVR Fórum

Ergonomikus szék lánynak

Sziasztok!
Barátnőmet szeretném meglepni karácsonyra egy ergonomikus székkel, mivel gamer is, de home office miatt elég sokat ül otthon, és egy elég vacak széke van, és egyre gyakrabban fáj a háta szegénynek.

Amiket láttam a neten, a fő gondom, hogy legtöbbet azzal reklámoznak, hogy akár 190 centiig is, meg effélék, na ő 168 centi…

Hol és hogyan érdemes szétnézni? Nem az a lényeg, hogy világítson meg extrém menő designja legyen, a lényegesebb, hogy tényleg hasznos is legyen.

Bár vannak kb jók, de a megfelelő szék olyan mint a megfelelő cipő. Lehet mindkettőnkek 42-es lába, de akkor se biztos hogy nekem ugyan az lesz a kényelmes, mint neked.

Ilyen szempontból a szék vásárlás ajándékba kb akkora lutri, mint a cipős példa. Ha biztosra akarsz menni, akkor elmész kipróbálni vele székeket, és megveszed neki azt, ami a legjobban bejön neki.

Nyilván így kevésbé lesz meg az “ajándék” feeling, meg a meglepetés, cserébe olyan dolgot kap, amit utána jó esetben sok sok évig kényelmesen tud használni, nem pedig jó képet vág hozzá csak mert tőled kapta, de valójában nem kényelmes neki.

3 Likes

Szerencsére nem meglepi lesz, szóval ott lesz :slight_smile:

1 Like