[Escape From Tarkov] [PC] Társkereső


#1

Üdvözletem.
Társat/Társakat keresnék eme remek játékhoz.
Netán ha van kedved csatlakozni hozzám írj egy üzenetet és egyeztetünk.
Köszönet. Mindenkinek jó játékot


Escape From Tarkov társat keresek
#2

Én most vettem meg, és jól jönne pár tanács :smiley:


#3

Szia! Mi is most kezdtük el ketten, van kedved csatlakozni?


#4

Persze :slight_smile: Hol tudunk egyeztetni időpontot? :smiley:


#5

Társat/Társakat keresek Tarkovhoz.


#6

Sziasztok! Társakat keresek jómagam mellé. Nem vagyok valami nagy lövész és a gép sem bővelkedik fps-ben, de a gamet nem most vettem meg. Bár még haladónak sem mondanám magam azért :smiley: . Discord adott , 27 vagyok várok minden értelmes és türelmes, keveset anyázó típusú embert. :smiley:


#7

Hali!
Én is magam mellé keresek valakit,mert egyedül nehéz,5-en még nehezebb és úgy gondolom 2,max 3 ember egy csapatba elegendő.
Én sem vagyok nagy spíler,36 vagyok,nem anyázok minden halálnál,néha felhúz,de inkább túllépek rajta :smiley:
sundi820@gmail.com az e-mail címem,dobj egy e-mail légyszi,mert itt nem tudom hol tudnék üzenni neked és mehetünk párat.
Csoki!


#9

Sziasztok!
Én is társat/társakat keresek a játékra, 25 éves vagyok és alig van még tapasztalatom benne. Nem vagyok rage-elős típus.


#10

Halihó! Lehet még csatlakozni? Ha él a dolog szívesen mennék, nulla tapasztalatom van de ha lenne kivel tolni szívesen kipróbálnám a játékot! :smiley: 15 vagyok, napi 4 billentyűt használok el…Nem egyébként, fő erényem a türelem :smiley:


#11

Mostanában nem tolom már, viszont itt a magyar discord közössség linkje. Itt tuti találsz magadnak való pajtást. https://discord.gg/ffsz6E


#12

Sziasztok!Van egy kisebb Discord szerverünk,aki esetleg úgy gondolja írjon és csatlakozhat.Csupán annyi lenne a “követelmény” hogy ha lehet az illető legyen minimum 16éves.Szívesen látunk akár kezdő játékosokat is,mi sem vagyunk éppen profik,level 20-25körül mozgunk.