TheVR Fórum

Étel ötletek a mindennapokra

Írjatok ötleteket hogy milyen finom és egyszerű kajákat csináltatok már. Ha van képeket is küldjetek légyszi. Ha majd valaki nem tudja hogy mit egyen akkor feljohet majd ide és nézhet valami jó ötletet, ez lenne a cél.

4 Likes

Én ötletekért leginkább a Pinterestre szoktam menni, szerintem tök jókat lehet találni, pl.:

4 Likes

Nálunk sokszor játszik a csirkemell darabok tejszínes/tejfölös szottyban nevezetű. Az ízesítés változó, mustáros, olasz stb.
Egyébként én a receptjeimet asana-ban gyűjtöm. Többet kiröhögtek már érte, de hát ha egyszer működik… :smiley:

Szerettem volna beírni ide a receptet, de olyan megszokásból csinálom, hogy nincs is neki :smiley: De kb. 0,5 kg csirkemell, 0,5 l tejszín, fűszerek. A csirkemellet felvágod kockára, fehéredésig pirítod, aztán a rá a tejszín, mustár, fehér bors, só. Rizst szoktam mellé köretnek.

3 Likes

Hagyom,hogy a képek beszéljenek:11 Likes

Köszi a topicot…amúgy sem szeretnék enni mindig, ááá…dehogy…asszem most megyek és levágok egy fél marhát, hogy magamba tömjem :smiley:

1 Like

Nagyon guszták @fatbee28 :slight_smile: Sajnos nálam általában hamarabb elfogy, minthogy lefotóznám, és mikor eszembe jut, akkor már a félig üres tálat hiába :smiley:

1 Like

Köszi momszi, nekem se mindig sikerül. Palacsintáról, krumpli lángosról én se tudnék képet csinálni.

1 Like

1 Like

Hát igen, a babgulyást meg minek, az jó legyen, ne szép :smiley:

1 Like

Pontosan. És persze tejföl legyen mellé … uristen de éhes lettem. :smiley:

1 Like

Itt a második vacsora már megvolt (pörkölt) :smiley: :smiley:

1 Like

Szóval fotókkal támadunk így este, jól van. Én is felrakok egyet (vegánok most lapozzanak tovább), amit egy ritka pillanatban sikerült megörökítenem, mielőtt elfogyott volna a téma… Ötletnek sem rossz amúgy, sok helyen kapni szelet különféle steaknek való érlelt húsokat, ha látok szépet szoktam venni pár szeletet, be a fagyba és amikor hirtelen kell valamit enni, egy kiolvasztás után pár perc alatt meg lehet sütni. Köretnek akár egy jóféle kevert saláta is tökéletes.

5 Likes

…sszátok meg! Az emberkínzást minden országban büntetik!! Ráadásul késő éjszaka van!!! Mind lógni fogtok!!! :joy::sob::cry:

8 Likes

Bármi, ami étel… ide veleee :smiley:

Nemár :joy: muszáj volt ezt? :cry: ezért valaki nagyon meg lesz büntetve :scream:

2 Likes

Ezek a fotók… komolyan… kínzás… neeeeeeee :joy::joy::joy::joy:

Úgy érzem ezt a témát nem most így negyed1-kor kellene olvasgatnom :smiley: Lerohanok egy fél disznóért esküszöm

Szerintem mindjárt tartunk egy disznóvágást itt a fórumon :joy:

1 Like

@Knockedly szerintem legközelebb kétszer is meggondolod, mikor nyitsz topikot és milyen témában :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Meg is éheztem… Gyorsan meg is sütöttem 10 tojást rántottának. És gyorsan leöblítettem 2 banánnal… Asszem ezért vagyok 92 kg a 176 cm mellé. :grin:

4 Likes