Etoro/ internetes pénzkeresés

Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Nemrég láttam ezt az “etoro” t a neten és hogy ezzel pénzt lehet keresni mások marketingjével is. Ez biztonságos szerintetek? És van értelme belekezdeni és regisztrálni vagy nem?

Igazából annyi ilyen “internetes pénzkeresési” lehetőség van, hogy az valami bődület, és ezeknek a 90%-a kamu. Sajnos erre nincs más lehetőséged, mint utána olvasni alaposan, vagy kipróbálni. De egyvalamit biztosan mondhatok, hogy senki nem kínál olyan lehetőséget, hogy befektetés nélkül keress pénz. A neten ez pénzbeni befektetés, a fizikai világban munka és idő befektetés. De ingyen sose kapsz pénzt valamit elvárnak tőled cserébe.
Azt javaslom, hogy olvass utána alaposan, “Google jóbarát”. Ha pedig nem találsz egyértelmű ellenérvet, akkor próbáld ki, még ha minimálisan bele is kell fektetned. Mert kockázat nélkül nincs nyereség.

1 Like

Ez egy ugyan olyan bróker cég mint amiből már rengeteg másik is van.
Az ilyen brókeres kereskedéseknek vannak alapszabályai.

  • Mindig van alaptőke amivel be kell szállni.
  • Ez csak olyan pénzösszeg legyen ami nem fog hiányozni a zsebedből ha elveszted.
  • Mindig van kockázat!
  • Ne akarj megnyerni minden tradet mert nem fogsz.

A cégről konkrétan nincs véleményem mert nem ismerem. Én egy másikat szemeltem ki. (XTB) De még nem próbáltam ki csak demo módban. majd a jövő hónapra van tervezve.

Srácok én tudom hogy ezekbe mindig be kell fektetni egy összeget az elején, itt is 10$

Mindig kicsiben indul, aztán ha nem figyelsz nincs megállás. Abba gondolj bele, hogy ami neked nyereség, az másnak bukás, és vice versa. Rendkívül kockázatos. Én nem javaslom senkinek.

Remdben, köszönöm mindenkinek, akkor inkább nem próbálom ki.

@johnny04
Én amondója vagyok, hogy bele kell kezdeni, mert kockázat nélkül nincs győzelem. Persze meglesz az idők során a tanulópénz, pláne ha valaki bináris opcióra adja a fejét. De ha sikert akarsz, akkor legyél türelmes, folyamatosan figyelj, és ami a legfontosabb, hétköznapokon reggel 8 és este 22 óra között legyen minél több szabad időd ezzel foglalkozni, mert hétvégén nincs tőzsde. plusz a kieső órákban sincs. Kb akkor tudsz majd ezzel foglalkozni, amit leírtam. De am az én javaslatom is az XTB lenne. Kicsit bonyolultabb platform mint a többi, de talán a világon az egyik legmegbízhatóbb.

Én nem tudom hogy tudod-e hogy miről van itt szó vagy csak megláttad a címben az internetes pénzkeresést és azért írtad ezt.
Ez a biznisz nem mások kárára épül. Ez egy szimpla adok veszek kereskedés amiből a másik félnek nincs vesztesége amennyiben nem csinál valamit szarul.

A lényeg annyi hogy a tőzsdézés nem a sátántól való mint ahogy azt sokan elképzelik. Megnéztem pár dolgot az Etoro-ról és bár vannak érdekes funkciói mint a copyTrader de igazából azon kívül hogy bizonyos százalékát levonják érte egy platformnak tűnik csak a többi közül.
Itt annyi a lényeg hogy ahogy látom egy szokványos oldal úgymond te veszed meg a tételeket.
A mostanság divatosabb verziója a tőkeáttétes kereskedés. Erről nagyon sok leírást találsz neten ha érdekel, de ha szeretnéd leírom hogy miről szól.

1 Like

Közgázt tanultam, a tőzsdét sem kell bemutatni.

Ennek ellenére én ezeket az oldalakat továbbra sem ajánlom senkinek. Könnyű rákattanni, legtöbbször kiemelkedően kockázatos. Elkezded valami kevésbé komoly összeggel, kis kockázattal, örülsz hogy keresel pár dollárt. Aztán teszel bele még, elkezdesz nagyobb haszonért kockázatos dolgok felé fordulni. Ha bejön, elhiszed hogy te vagy a király, és nem tudsz hibázni. És csak mész tovább amíg egyszer nagyon megütöd a bokád.

Nem személy szerint neked szól, de nagyon kevesen vannak akik ezt igazán megértik, és a helyén tudják kezelni. Nem hiába külön szakma (és sokszor ők sem kezelik megfelelően).

1 Like

@meteoric87
Van valami igazságod ebben, de attól még ne vedd el a kedvét senkinek, hogy kipróbálja. Tény, hogy mint minden ez is megtartja a saját veszélyeit. De mondj már egy olyan pénzkereseti módszert, ami nem veszélyes így, vagy úgy. Nem mondhatod azt, hogy csak azért nem ajánlom, mert lehet hogy addiktívvá tesz. Akkor ennyi erővel ne dolgozzon senki, mert arra meg az egészsége mehet rá. Vagy megvakul, vagy lebénul, vagy szimplán megbetegszik, vagy mind egyszerre.
Természetes, hogy elmondod a veszélyeit. De azt jobb semlegesen tenni, hogy ne gyűlölködés legyen a mellékíze. Ugyanis ez azok kedvét is elveszi, akik lehet hogy sikeresek lennének benne, de sosem fogják megtudni, mert elmegy a kedve a kipróbálástól.

@johnny04
Én is tervezek egy ilyenbe belevágni, az OrionCode rendszerében, nyugodtan mindent meg kell próbálni, még ha csak 30%-os esélyed is van. Mert amíg nem 0, addig van esélyed. Ha úgy tapasztalod, hogy neked ez nem jön be, ott tudod hagyni. És amíg nem ismered ki az oldalt, addig ne kockáztass nagyot. Ennyi a lényege.

1 Like

Feleslegesen sarkítod a dolgokat.

Én látom ennek a hátrányait, a reklámok mindenhol mindig csak azokról szólnak, akik nyernek, de ez közel sincs így.

Komolyabb tudás nélkül én nem javaslom senkinek.

Ettől függetlenül persze felőlem mindenki arra veri el a pénzét amire akarja. Van aki elissza, vagy utpre költi, végülis ezzel se jár rosszabbul, legalábbis egészségileg. De senki ne gondolja hogy holnap ebből fog megélni.

Egyébként egy csomó munka van amiből meg lehet élni és nem túl veszélyes :wink:

1 Like

Értem, hogy mire gondolsz. De te is tudod, hogy ez nem olyan logikátlan rendszer, mint amilyennek elsőre látszik. Persze, hogy azzal reklámozzák. Hiszen akkor jönnek új emberek. De ha ezen felülemelkedik az ember, akkor meglátja a dolgok azon oldalát, hogy nem leszek 5-10 nap alatt multimilliárdos, de talán nem kell 2-3 hét múlva azon gondolkodnom, hogy most 1, vagy 2 kg húst vegyek a hétvégi ebédre.

Minimum hónapokban, de inkább években érdemes gondolkodni, mire olyan szinten kiismered a dolgokat, hogy abból viszonylag stabil bevételed lesz (magyarán többet nyersz mint buksz).

Nyilván ez is akkor, ha ügyes vagy, sokat foglalkozol vele, és némi szerencséd is van.

Itt most nem a nagy nyereségekről van szó, hanem mondjuk fizetés kiegészítés. Ahhoz, meg hogy ilyen 5000 forintot összekeress rajta egy héten, azért nem mondhatod, hogy arra szintre évek mire eljutsz. Igen, akik ilyen havi 30.000€-t kaszálnak ilyeneken, azok 5-6 éve csinálják. Jó esetben. Van, aki el se jut odáig, és még akkor is van esély a buktára, ez tény. De ha meg se próbálod, akkor tényleg semmi esélyed, ebben azért megegyezhetünk.

Nyilván eltart egy ideig amíg beletanul az ember. És nyilván bőven van olyan aki már rábaszott vele. Ezért írtam azt a 4 pontot kapásból.

Az is igaz hogy nagyon rá lehet kapni. Ugyan az a veszély mit a szerencsejátékoknál, végül is elég hasonlatos a kettő.
Ezt nyilván megfelelő önuralommal kell csinálni de sosem tudod meg hogy alkalmas vagy-e rá ha nem próbálod. Elég sok oktatóanyag van fent a neten erről meg a trendekről ami sokat segít az elkezdésben ha megérted.

1 Like

Lényegében ezt mondtam én is, köszönöm a megerősítést. :slight_smile:

1 Like

@johnny04
@meteoric87
@predrog

Ezen a csatornán meglehet találni a bináris opciókkal kapcsolatos rewiew-kat, egy elég tapasztalt ember szájából.

Van olyan videó, ahol kereskedni is látjuk, persze csak azokon az oldalakon, amiket megbízhatónak ítél.

Miért nem inkább tippmix?

@johnny04 itt nézz szét:

http://internetes-pénzkeresés.hu/kerdoiv-kitoltes-penzert.php

Ha nem szeretnél pénzt befektetni, de estleg időd van rá, akkor egy kis sörre való összejöhet.
Én a Populációt próbáltam, az működik. Utaltak is már Nekem. Nem nagy pénz, de egy kis időért cserébe mégis csak több mint a semmi :slight_smile:

@tigerthebest1989
Igen, erre valóban több lehetőség van.
Ha kevesebb pénzed van,és azzal akarsz valamit kezdeni, akkor bináris opció. Kézi használat esetén Hatalmas kockázat, de mellette nagy nyereség. Ingyenes oktatás a YouTube-on, magyar cégektől akik évek óta ezzel foglalkoznak.(általános kifizetés nettó80% haszon, tehát ha 5 dollárt használsz fel egy opcióhoz, akkor nagy általánosságban nézve, 5X1,8=8,5 durván amit az opció végén potenciálisan kihozhatsz. Nagy haszon, hatalmas kockázatért, mert amire magadtól ráérzel, hogy hogy lehet ezt megcsinálni, lehet hogy előtte elbuksz $1000-t is.)

Sok a pénzed, és szeretnél inkább hosszabb távon befektetni? Ott a Forex. Kisebb hozammal, és a legkisebb pénzügyi kockázattal rendelkező platform.(Átlagos hozam 10-12% egy év alatt, tehát ha van 5M forintod, akkor meg tudod azt csinálni, hogy pl az etoro esetén is, hogy kilistázhatod, hogy kik voltak pl az elmúlt 1 évben olyan sikeresek, hogy 10%felett volt a nyereségük. Persze ilyenkor azt nézi a rendszer, hogy az elmúlt 12 hónap alatt, kinek volt összesen legalább 10% nyeresége, ami már nem rossz. Ezeket az embereket, sorba állíthatod, hogy milyen rizikósan kereskednek. További részletekért nézzétek meg a YouTube magyar oktatóanyagát erről a témáról.

Befektetés nélkül akarsz kezdeni valamit? Screw You!:stuck_out_tongue:
Idő befektetésével, ott vannak a kérdőívek. Nem kerülnek egy fillérbe se, ahogy írtad @tigerthebest1989. Ha van valakinek egy kis jó karmája is, és 10-20 ilyen oldalt össze tud vadászni, akkor össze tud kaparni egy jobb gyros-ra valót. Na de komolyra fordítva a szót, ha valakinek sok a szabad ideje, és kevés a pénze, akkor ez egy jó kezdet. Nem keresi magát halálra az ember vele, de legalább nem hal szomjan. :wink:

1 Like