TheVR Fórum

[Factorio][PC] Csak mert többen jobb

Helló mindenki aki ide tévedt és még játszik is ezzel az igen csak réteg játékkal.
Bárkit szívesen várok a kezdőtől a vér profiig.
Hozzunk össze egy jó kis magyar szervert.
Vagy talán nincs már aki ezzel játszik innen?

U.i.:
Már egy elég szépen alakuló mapp van ha valakit még érdekelne jöhet.
(írjon nekem privátot akit érdekel)

Hali!

Én még mindig rengeteg időt ölök bele. Munka miatt csak esténként érek rá, de jó lenne összehozni egy jó játékot valamikor

Szia! Még mindig szeretnél játszani? Épp gondolkodom egy modos szerón, csak hát egyedül nem az igazi.

én akár benne vagyok.
Bár a játékhoz tartozó modokban még nem túlzottam mélyültem el, de valami jófajta válogatással simán benne lennék.

Hol tudlak elérni? Esetleg steam? Én Sanyesz5 néven vagyok fent ha gondolod vegyél fel, kicsit gyorsabb

Hát nem túl sűrűn érek rá de akkor nagyon :smiley: Szívesen csatlakoznék a magam 600-700 órás tapasztalatával :smiley: Ugyan ezzel a névvel találsz steamen is :smiley:

Örömmel várlak, de azt tudni kell hogy PVP re állítottam, ami annyit takar, hogy mindenki külön csapatban játszik egymástól független. Van diplomácia is ha valaki szeretne a másikkal együttműködni, illetve a “dögöket” kikapcsoltam, természetesen a többség akarata érvényesülne. De a külön csapatok dolog nekem tetszik nagyon, steam-en megtalálsz.

Hát, az egy érdekes koncepció viszont még úgy nemis játszottam, de egyébként ez egy pvp modpack vagy hasonló vagy csak így lett kitalálva?

Felvettelek steam-en, van pvp mód a játékban, amit csak azért használnék hogy mindenki külön csapatban legyen, nem cél a pvp persze. A többi mod amennyiben érdekel, azokat le tudom írni privátban, most élesítettem a szervert, épp próbálom mi hogy megy.

jaa hogy abban a pvp módban, szuper :smiley: érdekel a dolog és a modok is :smiley: bár úgyis lekell hozzá töltenem a dolgokat :smiley:

jól hangzik a dolog, mindkettőtöket jelöltelek steam-en
meg lehet kéne kérni egy szobát a dicordon erre

Van ts, én jobb szeretem, visszaigazoltalak!

Sziasztok, csináltam egy discord szervert factorio-hoz. Elég kezdetleges, de szívesen várok mindenkit aki szeretne multizni, vagy csak beszélni a játékról https://discord.gg/XgcbCS7

Sziasztok! Valakinek lenne kedve factoriozni?
Néhány modot is raktam be.

Nem megyek már fel több magyar factorio discordra (voltam már 3-on…) főleg mert kihaltak meg olyan szabályok vannak, hogy kb csak arra a szerverre lehet menni amit ők csinálnak… Ja meg álltalában az van amit ők akarnak na én így nem szeretek játszani. Nálam azt csinálsz amit akarsz lényeg, hogy jót játszunk.

Ha lenne kedved akkor Discordon és steamen megtalálsz.