Egy @sonziii-s emote is kell akkor már
Sonziii a moderáláson kívül (eddig) nem vállat szerepet a csatornán, nem tudom, h szeretne nagyobb figyelmek kapni, de az biztos h rendkívül fontos szerepet tölt be a csatorna életében és elismerésre méltó a teljesítménye!
#sonziiianaphose
A prideos 10/10, a másikaknál a szöveg egyáltalán nem látszik, DE, amit sokszor nem is értem hogy minek rá a szöveg. Egy jó emote-nál nem kell szöveg, ott a -jelen esetben- arckifejezés kell olyan legyen, ami ezeken például mindegyiken megvan(tehát, hogy a szöveg nélkül is látszik hogy mit akar jelképezni).
Igen-igen! Minden tiszteletem neki! ^^
Vers
és ez is
Wow ez meglepett! Köszi szépen az információt és megtisztelő.
A többiek-nek ezt látván egy kis tipp. Az Emoticon-okat PNG-ben tegyétek fel háttér nélkül. Mert így könnyebb a srácoknak betenniük ha cserélésre kerülnének még a jövőben emotikonok.
Köszi Dani!
Nagyon ■■■■ák
Hoppá, Jani, nem szabad ám ilyeneket írni, mert ki kell, hogy cenzúrázzanak
Még a Gép építős Live végéről ez jut erre eszembe. De ha valaki más is tud bye emote-re ötletet nyomassa!
Ezt pedig csak azért is muszáj volt.
Ja és a srácok a streamben mondták, hogy kellene már nekik egy Priv(Privát) emoticon Szóval csapassátok neki hátha felhasználják.
Köszi @lengyelb aranyos vagy, de nem, nem szeretnék nagyobb figyelmet kapni, a szombati is épp elég volt
Szerintem elég lehet egy kismegszakítós parfis ikon is. És aki tudja tudja aki meg nem az nem , hogy mit jelképez
Dínó Emoticon:
Példa:
én cicajelmezeset szeretnék
Igaz ,hogy lassan vége az Ezio-zásnak de na
Na helló, csináltam még egy adagot. @pocokiller -nek igaza volt, sokszor felesleges a szöveg, szóval most csak képek vannak, de szerintem mindent elmondanak
-Pisti facepalm:
-Jani szomorú:
-Pisti nevet:
És itt vannak nagyban:
A Pisti facepalmot szertném látni az emoteok között! Zseniális!