Far Cry 3 fagyás, kilépés megoldása!


#1

Sziasztok!

Azért írom ezt a bejegyzést mivel hamarosan jön a Far Cry 3 végigjátszás, és gondolom elég sokan tudnak arról hogy a játék előszeretettel kifagy vagy kilép windows 10 alatt!

A következő megoldást találtam rá:

A játék könyvtára onnan a bin mappa azon belül a Farcry3.exe, a farcry3_d3d11.exe, és a farcry3updater.exe átállítása windows 8 kompatibilisre. Ha minden megvan akkor pedig a farcry3updater.exe-vel kell indítani a játékot!
A tapasztalataim szerint jelenleg egyhuzamban játszottam vele 4-5 órát és egyszer nem tapasztaltam fagyást avagy kilépést.

UI: remélem jó témába raktam ezt a bejegyzést, és hogy tudtam segíteni hogy gördülékenyebb legyen a stream ha rá kerül a sor, valamint ha valaki reggel nézi a HH-t és esetleg szól a srácoknak azt megköszönném (sajnos nem tudok a reggeli HH ban részt venni).

További szép napot mindenkinek! :slight_smile:


#2

Ehhez tudok annyit fűzni hogy az fps esetleg több legyen. C:\Users*your name*\Documents\My Games\Far Cry 3\GamerProfile.xml
És ezt jegyzettömbben szerkeszteni majd a MaxFPS-t feltenni mondjuk 144-re.


#3

@TheVR_Jani


#4

Ez érdekes, én az eredeti uplayes verziót kb 1 éve vittem végig windows 10 -en és 1x sem crashelt vagy fagyott ki a játék. Unokatesóm 1 hete fejezte be szintén windows 10 -en, újabb konfiggal a játékot és nála sem volt semmi gebasz. (Ő már tört verzióval nyomta, de fel volt updatelve.)


#5

nekem is uplayes eredeti van és kb fél éve próbálkoztam vele akkor nagyon szeretett kidobálni 20-25 percenként de lehet valamelyik win update megoldotta a problémát nem tudom pontosan minden esetre ha fenn ált volna a probléma akkor itt van egy megoldás nekem így azóta tökéletesen működik én win 10 pro x64 alatt játszottam vele.