Fehér színű egér/billentyű kombó?


#1

Sziasztok!

Full fehér setuphoz keresnék fehér színű egeret, valamint billentyűzetet. Szeretném, ha mind a kettő RGB-s lenne, és nem ártana az sem ha a billentyűzet háttérvilágításán kívül világítanának a billentyűkön is a betűk/számok, hogy este lámpa nélkül is lehessen látni. :slight_smile:

Ezen kívül az egérnek rendelkeznie kéne bal oldalt 5. és 6. programozható gombbal. Nem egy full profi gamer egeret szeretnék a legtökéletesebb szenzorral, de azért legyen egy valamire való szenzorja ami tökéletesen használható multiplayer FPS játékokhoz is.

Főként a kisebb egerek passzolnak a kezemhez, fingertip grip a fogásom, tehát a Razer batár állatai inkább szerintem ne jöjjenek szóba.

A másik pedig, hogy szeretném ha az egész minimalista lenne, kerüljük ezt a “lerí róla, hogy gamer cucc” kinézetet, inkább visszafogott, elegáns legyen ez a bill.-egér kombó.

Billentyűzetből igaz nagy vágyam egy mechanikus, de ha egy sima membrános lesz belőle ami kinézetre tetszik, azt se fogom zokon venni (tehát ha találok egy csinos membránosat, ami megfelel minden elvárásomnak és tetszik is, inkább megveszem olcsóért, és kihagyom inkább a mechanikus billentyűk élvezetét…).

Az egérre maximum 10-15 ezer Ft lenne a keret, billentyűzetből pedig várom az ajánlatokat, mind membrános, mind mechanikus téren, de azért egy határt itt is szabok, 30 ezernél többet mechanikusra sem szeretnék költeni.

Ja, és amit kihagytam, ha ebben az árkategóriában esetlen lenne olyan vezeték nélküli változat, ahol nincs késés stb. szóval nagyszerűen használható gamingre is, akkor az is egy nagy előny! De persze ilyen árkategóriával ezt csak ilyen feltételes módban írom inkább! :slight_smile:

Ahogy én keresgéltem a következőt találtam eddig:

Logitech Prodigy G203
(Ennek a fehér változata, mivel van az is elvileg.)

Billentyűzetet pedig eddig kettőt néztem:

Természetesen mindkettőnek a fehér változata.

Az általam említettekről mi a véleményetek?
Valamint szívesen várom a további ajánlataitokat is!!

A segítséget előre is köszönöm! :slight_smile:


#2

A G203 nagyon rendben van, de billentyűzetről nem tudok nyilatkozni. Ha le tudsz mondani az RGB-ről, ajánlom a G305-ot, ami a G203 vezeték nélküli változata egy jobb szenzorral.


#3

Köszönöm az ajánlásod! Tetszik ez az egér is, kár, hogy nem RGB-s, viszont így újragondolva egéren az RGB úgysem sűrűn látszódna, max. ha nem fogdosom, de akkor általában ki van kapcsolva a gép… :smiley:

Elég jelentős igaz, a felár, de ahogy látom egy tényleg sokkal minőségibb szenzor van benne, konkrétan ha jól látom a logitech 2. legjobb szenzora, és még vezetéknélküli is, ami szintén előny. Ezt még átgondolom. :slight_smile:

Billentyűzetekre is várok további segítséget!


#4

Majdnem egy évig játszottam G203-n, most kb egy hónapja váltottam a G305-ra, és egyáltalán nem bántam meg, szerintem te sem fogod. Gyorsabb, nincs kábel, szerintem elég egyértelműek az előnyök. Egy hátránya van, mégpedig hogy nehezebb (tömegre), de nekem eddig nem bizonyult zavarónak. Ha zavar, AA-s elem helyett tehetsz bele AAA-sat, egy pici alufólia golyóval, vagy egy “AAA-to-AA adapterrel” (2 hónapja rendeltem 5 darabot AliExpress-ről 250 forintért, elvileg holnap jön meg). Ez egy nagyon filléres dolog, és veszít egy pár grammot. Vannak olyanok akik az elemet fedő lemez nélkül játszanak (bár az nekem kényelmetlen volt)