Fejhallgatómmal problémám van

Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy ha valaki felhív pl.: skype-on vagy messenger-en, akkor amit ő beszél a mikrofonba azt nem hallom de ő hall engem. Nem tudom mi a probléma légyszíves segítsetek!

Egyéb részletek? Másik fejhallgatóval működik? Más hang jó rajta? Egyáltalán milyen eszközről van szó, pc, notebook, telefon?

Más tökéletes rajta. Pc. Azt még nem próbáltam.

Nézd meg a Skype audio beállításokban, hogy a fejhallgató-e az alapértelmezett kimenet. Ha nem, és annak a beállítása megoldja a gondot, akkor a Messengerben is állítsd be.

Megnéztem és az az alap értelmezett. Kipróbáltam fülessel és úgy se hallom azt, aki a ‘‘vonal’’ túloldalán van. Viszont mikor a játékon belül voice chat-et használ az illető akkor viszont hallom.
És köszi az eddigi válaszaidat.

1 kedvelés

Az egy dolog hogy játékon belül hallod de attól még nembiztos, hogy jó mikrofon van nálla beállítva az ő Skype-jába… Nem biztos, hogy nálad van a hiba…

2 kedvelés

@ninjonmagic vezérlőpult > hang > eszközöknél ha jobb egérgombot nyomsz, ki tudod választani, hogy default kommunikációs eszköz legyen, vagy úgy általában default hangszóró. előbbin hallatszik a skype call, teamspeak stb, utóbbin meg úgy általában szól a hang.

Köszi szépen

köszönöm