FELVIDÉKI NINJON Találkozó

Sziasztok :slight_smile: Ninjon harcosaink tábora egyre gyarapszik,és érdekelne a véleményetek,szeretnétek e egy találkozót idefent …Program témaja nyílt(beülni valahova,vagy ki mit szeretne),helyszín megválasztása olyan hely lehetne,ahova minél többen eltudnak jutni(Pozsony,Dunaszerdahely,Komárom,stb)…Kommentjeiteket várom ha csatlakoznátok :slight_smile:

5 Likes

Hello! Simán lehetne! Dunaszerdahelyen dolgozom egy gamer boltban akár itt lehetne a gyülekező is aztán valami kocsmazós beülős történet lehetne belőle akár :smiley:

2 Likes

Szia…nah az szuperül hangzik :slight_smile: márcsak emberek kellenek :smiley:

1 Like

Szia, ez egy nagyon jó ötlet :smiley: Komáromi vagyok de Dunaszerdahely jó hely lenne találkozóra, eltudok oda jutni :slight_smile: Szívesen elmennék, csak az a baj hogy félek az emberektől szóval a félelmem miatt nem hiszem hogy elfogok tudni menni :frowning:

1 Like

Szia…nincs mitől félni,hisz aki TheVR-t szereti,rossz ember nemlehet :slight_smile:

2 Likes

Igen tudom, csak úgy benne van ez az érzés. De ha majd lesz ilyen találkozó Dunaszerdahelyen akkor mikor lenne? Bocsánat, csak éjszaka van, fáradt vagyok és ilyenkor nem éppen legjobb a fogalmazásom

1 Like

nemgond :slight_smile: szerintem amint leszünk annyian,hogy megérje tartani…

1 Like

Nagyszerű, akkor remélem összegyűlünk annyian :smiley:

1 Like

Én ott leszek bármikorra is szerveződik meg

1 Like

Ha Szerdahely a helyszín, én is benéznék.

1 Like

Én is szivesen elmennék, akár Szerdahelyre is. Érsekújvártól kicsit messze van, de elautózok oda.

1 Like

Szerintem ha nektek is jó valahogy januárba össze is hozhatnánk :slight_smile: gondolom így ünnepek előtt mindenki vagy elfoglalt,vagy beleörűl az ajándékvásárlásba(mint énis)…szóval decembert elhagyva az újévbe megegyezhetnénk :slight_smile:

1 Like

A január szerintem is jobb…