Fények streameléshez

Szevasztok!

Korábban beszereztem egy Logitech C920-at amit streameléshez használok és szeretném a fényeket rendbe tenni kicsit. Green screen-t nem használok, szóval (szerintem) csak elém kellene valami értelmes lámpa. Sajnos helyem nagyon kevés van, szóval én ezt néztem ki magamnak: https://www.amazon.co.uk/dp/B07HFQJ6D7
Ha esetleg van tapasztalatotok ezen a téren, vagy tudnátok mást ajánlani illetve esetleg tanácsot adni, hogy ha nem ezzel akkor hogyan tudnám megoldani mással kérlek segítsetek! Köszönöm szépen!

Szia. Hely szűkében én is ring lightot választanék, arra figyelj hogy megfelelő fényáram erősséggel rendelkezzen, és a színhőmérséklete 5500-6000K legyen, az a legjobb a kamerának.

Köszönöm! És hideg vagy meleg fényt ajánlanál? Ha a szoba színe számít akkor az inkább meleg, tejeskávé színe van kb.

Azt is oda írtam, 5500-6000K (daylight) a legideálisabb.

Ah okés köszi, bocsi nem vagyok tapasztalt ebben :slight_smile: Azt hittem először, hogy a 3 ringlight közül lehet választani, aztán most olvastam el rendesen :smiley: Bocsi! A gond, hogy nem tudom, hogy az ebben a termékben szereplő lámpa elég erős e.

Hát jobban megnézve, a lényeg az tényleg nincs benne a leírásában. Mondjuk ennyi pénzért nem is csoda, eléggé olcsó. A normálisabb körfények olyan 20-30 ezeről indulnak kb. Mindenképp az amazonról szeretnéd megvenni? Van erre magyar webshop is, például a studioeszkozok.hu, ott van elég sok féle cucc, körfények is, rendes leírással.

Nem feltétlen, csak az állványt nézegettem elsősorban, aztán találtam ezt. :slight_smile: Megnézem mindenképpen! Köszönöm szépen!:slight_smile:

Meglestem és egyelőre nekem nagyon drága a normális körfény, viszont addig amíg tudnék rá költeni nem lenne rossz egy alternatíva, szóval megpróbálom ezt amit néztem. A vélemények a fényről nem rosszak, bár még nem néztem meg mindenhol (megtaláltam ugyan ezt a körfényt ezen az oldalon is). Ha beválik akkor nincs gond, ha pedig nem akkor is lesz egy lámpám :smiley: Mindenképp itt nézelődök a jövőben, köszönöm szépen:)

1 Like