Férfiak szakállal vagy anélkül?

Férfiak szakállal vagy anélkül? Ki mit gondol.
Jöketnek képek és tanácsok akár.

Szerintem jó a szakáll…


Mértékkel. :DD

2 Likes

Megy a voks a szakállra. Én is abban járok. :slight_smile:

Csajként én azt szeretem ha a páromnak nincs szakálla, mert egyrészt szúr (tudom, hogy ha elég hosszú akkor puha lesz de azt nem várom meg XD) másrészt meg ulyan guszta amikor nincs rendesen ápolva. :confused:
Viszont ha valakinek ilyen rövidke ízléses “borostaszőrzete” van, vagyis akinek az jól áll, azzzzzzzzzzz nagyon meg tud fogni. :smiley: Pl:

(Munkahelyen vagyok és páromról nincs most olyan képem amin ilyen az arcszőrzete de erre gondoltam. ^^)

Én egy ideig variáltam, hogy azzal vagy sem, de végül maradt… legutóbb, amikor lenulláztam, nagyon fura volt tükörbe nézni, ráadásul még nem találtam olyan borotva/hab stb kombót, ami után nem vakarom magam mint a rühes macska vagy fél órán át… szóóóval szakáll, de leginkább csak rövid, kb mint a fenti képen… fél-1cm kb talán… nem mértem még le :stuck_out_tongue:

Szerintem ez az arcformától, személyiségtől, és a szőrzet minőségétől függ. Nem áll jól mindenkinek. De akinek igen, annak csak pozitívan hat a szememben, hisz tudja, hogy jól áll neki és használja.

1 Like

Én két hétig növesztek egy 3 napos borostát :smiley: 25 éves létemre múlt hónapban 2x elkérték a személyim :smiley: Jó lenne, ha lenne normális szakállam, de sose lesz. Az a kevés is foltokba nő, legalább fiatal maradok örökké :smiley: Amúgy egyszer az életbe szerintem mindenkinek érdemes megnövesztenie, hogy lássa milyen :slight_smile:

4 Likes

@dedi222
Az emberek többségénél a rendszeres borotválkozás serkentőleg hat a szakáll növekedésére/sűrűsödésére.
@mice0007
After shave csodákra képes borotválkozás után :slight_smile:

Én utálok borotválkozni de néha muszáj… nem szeretem amikor utána 10 évvel fiatalabbnak nézek ki. Néha megrémiszt a tükör ilyenkor…

Nekem sajna nem igazán nő de nemtudom hogy nezek ki kevesbe szarul xd itt egy tegnapi kép , szakallal vagy anelkul. Szerintem ez sok ferfinak kerdes magaval szemben… a másik meg hq nó az a baj ha nem az a baj .


Nekem amúgy nincs bajom a borotválkozással meg nem ertem a körulotte lévo hisztit…

1 Like

En utalom meg a borostat is…errefel abba a lategoriaba tartozom, aki (szo szerint) minden reggel borotvalkozassak kell kezdje a napot ha nem akar borostasan kinezni…

Mult November elott fogadtam egy javerrel, hogy ho vegere nagyobb szakallam lessz mint neki (o akkor mar szakallas vol startbol…nem js kicsit…) en frissen borotvaltol November elsejen megvertem 2 het alatt…ugy, hogy neki kozbe meg nott a mar meglevo…:confused:

En speciel nagyon orulnek, ha permanensen megszabadulhatnek mindenfele arcszorzettol XD nem hianyozna kicsot sem.

Nem is tudom… várj… de igen.
Nézzél rá a profil fotómra. :smiley: Kappa

2 Likes

Szóval csúszómászó vagy. :slight_smile:

Nagyon baszó a szakállad @greg820918 Nem sok kell és nekem is hasonló lesz :smiley:
szerencsére asszonyka is imádja a szakállat :slight_smile:

1 Like

Remelem Megengedett egy kis csajos nézőpont is :wink:
Szerintem minden pasinak jól áll a szakáll, ha nincs az meg csak fiatalító hatást kelthet a szemünkben. Személy szerint én inkább a borostás viseletet részesítem előnyben :blush:
Szakállal vagy anélkül, lényeg hogy (tapadjon a bélyeg :smiley: ) tudjatok hordani. :relaxed:

2 Likes

Én is érzékeny bőrű vagyok. Mióta vettem egy gépet, azóta nincs hasonló bajom, mert az a bőrt békén hagyja. Emellett gyorsabb is azzal borotválkozni és nincs vele macera. Másik opció az aftershave.

Kaptam egy gépet ajándékba (ami azt hiszem diszkrét utalás akart lenni arra, hogy gyakrabban is borotválkozhatnék), de nálam pont fordítva működött, a bőrömet leszedte, a szőr meg fent maradt.
Nekem, ahogy talán a mellékelt képen is kivehető körszakállam van, alias: “cirkusz kerítés”. A hajammal kb egy hosszban 2-3mm, legalább is amikor reggel félkómásan nem vágok bele. Nélküle állítólag fiatalabbnak látszom, de ezen a szinten ez már nem sokat segít. :smiley:

1 Like

Szar gépet kaptál… :joy:
A rövid haj jó cucc, nem kell belőni! :+1:

És nem is alszom el… :smiley: Elvileg nem szar, de mindegy, bírom a borotvát is csak a lustaság a kelleténél többször győz. :slight_smile:

1 Like

én 2 hét után yeti vagyok, nem kell sokat várni, hogy olyan hosszú legyen, hogy ne szúrjon. :smiley:

Szerintem ez egyénfüggő. Exemnek utáltam a szakállát, mostani barátomnak pedig kifejezetten szeretem :slight_smile:

2 Likes