TheVR Fórum

Film/Videók/Anime nézése HTC Vive Pro

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék azokhoz akiknek HTC Vive vagy Pro-ja van, hogy milyen rajtuk esetleg rendes Filmet/Videót/Animét nézni rajta. Tehát nem ilyen 360°-os videókat, hanem normális BD filmeket. Érdekelne a véleményetek meg, hogy milyen élmény + ha feliratos kényelmesen lehet-e olvasni a feliratot. Jelenleg HTC Vive Pro vásárlás előtt állok, s leginkább erre venném és mellette azért játszanék is :smiley:
Előre is köszi a válaszokat.

Üdv.: Otaku Bugatty

Ezért inkább ne vegyél, szerintem csalódni fogsz. Nem animézésre találták ki.

1 Like

Azt ugye tudod, ha a Vive pro-t akarod megvenni, akkor a full box bundle-t kell venned?
Alap esetben csak a headsetet adják, se controller, se base station. Ergo kibontod és nem tudod használni. Kivéve ha van alap vive-od, mert annak a cuccai mennek a pro-val.
A full box, amihez minden jár ott kezdődik, hogy 450 ezer ft. Ennyit meg nem ér szerintem.

2 Likes

Ha csak filmet akarsz nézni vegyél egy Oculus Go-t, nagyságrendekkel olcsóbb, játszani is lehet vele bár nyilván nem PC-s szinten.
Annak a felbontása 1440p, a Vive Pro 1600p de a lencse miatt nem szebb a képe a Go-hoz képest.

1 Like

@SalaysHUN, relatív kis méret miatt nagyobb méretben lehet nézni bármit is nincsenek neki olyan fizikai korlátai mint a TV-nek, mert minél nagyobb annál kisebb a lehetőség, hogy hova lehet tenni. + a szállítás is nagyon körülményes, meg szeretném majd kamionban is használni mint TV/Monitornak.

@szakinorbert1988, Igen tudom, hogy csak a Full kit-hez van minden az van tervben, 1350 euró itt a MediaMarktban.

@zoli3348, az olyan gagyi hatást kelt, hát nem éppen mobilos játékos vagyok így nem sok értelme lenne neki, főleg hogy PC-s játékok jobban érdekelnek. Nem véletlen van PS VR-om is, hogy ami csak arra van tudjak játszani, viszont ott sok játék nincs amit szívesen játszanék ami meg PC only -.-

Ahogy érzed, nálam ilyesminek nem ez a céleszköze, de ha bejön, jól jártál :slight_smile: