TheVR Fórum

Filmek/Sorozatok kategória

Sziasztok!

Mivel elég sokszor van szó a Fórumon Filmekről/Sorozatokról, ezért arra gondoltam, hogy lehetne ennek egy külön fő kategória. Szeretnétek ha lenne ilyen a Fórumon?

  • Igen
  • Nem

0 egyedi szavazat

1 Like

@TheVR_Jani Ebben az esetben a film és sorozat gyűjtő topicok záródnának? A meglévő külön egy adott filmre vagy sorozatra szóló topicok pedig ebbe a kategóriába kerülnének?
Ez a Közzösség egy alkategóriája lenne?

Igazából az ötlet nemlenne rosz, de én inkább a Nem-re voksoltam.

Van két topic:
Az egyik a sorozatokhoz ===>


Itt elég kötetlen a hangulat, és elég sokszínű a téma, hiszen esett itt már szó sorozat ajánlásról (a topic fő témája) illetve némi tartalomba belenyúlásról is (mivan benne, melyik évad milyen volt, miről szól stb), illetve vélemény nyílvánításról is. Ami azért elég sokmindent már lefed, egyetlen témában. Illetve elég bejáratott is már!

Illetve van ennek egy filmes változata is:


Itt is hasonló a helyzet, mint amit fentebb leírtam.

Én ezt a két fő témát megtartanám személy szerint, hiszen mindent lefed a filmeken és sorozatokon belűl! :slight_smile:


Ha pedig a dupe megszűntetése/a nemolyan populárisak/kihalt topicokat akarod @TheVR_Jani szűrni, akkor szerintem az összes többit is egybe kellene olvasztani, nemcsak ezt a Filmes & Sorozatos at. (pl.: buildek nél is van egy csomó külön téma nyitás mindig hiszen, egyéni konfigok vannak, egyéni problémák sokszor, de ezeket is lehetne egy nagyon nagy fő topicba terelni, ezen a vonalon elindulva)

Vagyis én így gondolom :slight_smile:

A megvalósítást én úgy javasolnám, hogy az @UndeadKrissz által említett két topic mint ajánlók megmaradnának, emellett megtartanánk a külön sorozatoknak és filmeknek létrehozott topic-okat (mint pl.: Trónok harca a sorozatok, vagy Star Wars a filmek esetében).
Így egy alkategóriában a Közösség főkategórián belül megtalálhatóbbak lennének azok számára akik akik ezeket a témákat keresnék.

2 Likes

Én pontosan erre gondoltam. Az említett két kategóriában ömlesztve van szó filmekről/sorozatokról. Szerintem a sorozatoknak lehetne külön-külön topik, ahol csak az adott sorozatról beszélnének az emberek. Viszont belátom amit UndeadKrissz írt. A filmekre lehet nem csinálnék ilyet, hiszen 1-1 film nem lehet állandó téma, a sorozat viszont hosszabb lefolyású.

8 Likes

Igen filmeknél nem állandó a téma. Maximum a megjelenésekor. Sorozatok már más, mert az állandóbb. Az ajánlóknál nem lehetne spolier, a külön topic-ban viszont ki lehetne beszélni minden részletet.

A már meglévőket meg összegyűjtjük és áthelyezzük.

Én is pont ezért/ezekért szavaztam a nemre.
Viszont biztos életképes lenne mindennek egy külön topic mert gondolom nem 1 vagy 2 rajongóknak szóló sorozatok kerülnének be.

1 Like

Sok sorozatos és filmes poszt született, ha lenne egy ilyen külön alkategória, örülnék neki!
Egyszerűbb lenne rákeresni, megtalálni őket!
De pl. anime pajtik az bent vagy kint lesz ebből a kategóriából? @VizesNinjonKovacs szerinted?

Szerintem bele illik a kategóriába.