TheVR Fórum

Firewall Zero Hour - PSVR - Aim Controller

Sziasztok,

Van itt olyan aki már esetleg próbálta? Én éppen most rendeltem Aim Controller-t a PSVR-hoz, és azt a Bundle-t választottam amihez ez tartozik. Nos, le sem tagadhatná, hogy sokat merített a Rainbow Six-ből, de mindezt VR-ban, biztos jó móka lehet. Kíváncsi lennék a véleményetekre, akár azokéra is, akik most “hallanak” róla először. :wink:

Az ilyen játékokhoz jól jöhet egy ilyen controller.
Ha olyanom van én onwardozni szoktam riften és jól jönne egy gunstock a touchokhoz, sokkal stabilabb úgy a fegyver.
Mondjuk abból a szempontból nem szeretem az ilyen shootereket, hogy multkor akartam felállni cover mögül és rá akartam támaszkodni… Nem sok kellett egy szép hasashoz :smiley: :smiley:

1 Like

Közben megjött bár még csak BOT-ok ellen játszottam, elég mókás, és elég rendben kidolgozott pályák vannak, de nyilván a sava borsát az adja meg, ha emberek ellen, vagy haverokkal játszik az ember. A feeling, hogy ott vagy benne, és a kezedben a fegyver, nagyon jó. Rainbow Six rajongóknak kötelező szerintem, én pl nem tartozom közéjük, de így is. Persze ugye a + hardver miatt, nem egyszerű. A környezetemben nincs is senkinek. :neutral_face:
Illetve megvettem hozzá a Farpointot, az is megéri, bár most Black Friday alkalmából 3000 volt, majd fel is vitték utána 6000-re.

Én meg pont tegnap nyomtam oda az aim controller kis világító gömbjét az akvárium üvegéhez, mert a játékban le akartam tolni egy bögrét az iroda asztalról. Ami sikerült is, és az akvárium + controllernek sem lett baja, de azért a halak biztos lestek egyet, hogy mit hadonászik ez a hülye azzal a világító izével. :joy:

Én az első időben amikor megvettem a riftet a 3 hónapos 140k-s monitor képernyőjének b**tam oda csúnyán, mert ugye minek a guardian wall…
Ott lepergett az életem, meg kb fél másodperc alatt leizzadtam, amíg levettem a riftet, hogy megnézzem milyen látvány fogad :smiley: Szerencsére nem lett baja :smiley: Forestben meg a földön fekvő kannibált akartam lezúzni, olyat vertem a billentyűzet tartóra, majdnem leszakadt xD

Hát igen, kis helyen elég balesetveszélyes lehet a VR. :nerd_face:

Jól van látom senki nincs itt aki tolná ezzel. Pisti és/vagy Jani kipróbálhatná egyszer mondjuk a Rainbow helyett. Tegnap élesben online is kipróbáltam, volt a csapatomban, szlovák, argentin, német, kanadai, francia, angol…csak magyar nem. Ennek ellenére szórakoztató volt. :smiley: