Flux Caves - hazai fejlesztésű 3d puzzle játék


#1

Kicsit olyan mint a the Witness, nagyon sokat merít a Zelda BotW-ból, de legalább ennyire alapoz klasszikus pipe és sokoban játkékokra. Az egészet plusszban még nyakonöntöttem olyan zenékkel is vizualitással, hogy totátlis nyugalmat árasszon. Hát… valami ilyesmi a Flux Caves. Illetve lesz, mert még fejlesztés alatt áll.

Ezen a ponton jöttök ti a képbe. ééés itt első sorban a fórumozókhoz szólok, hiszen tisztában vagyok vele, hogy Jani meg Pisti 99% menetrendjébe egy ilyen játék nem fér bele. Szóval a kérésem az lenne, hogy ha van köztetek olyan aki szokott videókat játszani, vagy csak szívesen segítene tesztelni az tegye! Most járok azon a pontján a fejlesztésnek, ahol elvileg már végigjátszható és a játékosok visszajelzései alapján szeretném jobbá, kényelmesebbé, szebbé tenni.

A játék Bétája innen tölthető le ingyen: https://fubenalvo.itch.io/fluxcaves

#2

Huh durva, gratula :smiley:

Megkerdezhetem, hogy egyedul fejleszted e? Illetve milyen nyelven irod? Valamint mennyi munkaora van benne eddig kb szerinted :smiley: ?

Hatalmas gratula meg egyszer!!!


#3

én belenéztem és nekem nagyon tetszik ötletes viszont ami nem jön be az az hogy bele kell mászni a csőnek a képébe hogy ellehessen tolni :smiley: