TheVR Fórum

For Honor vélemény

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy kinek mi a véleménye a For Honor-ről illetve ki tervezi a megvételét, esetleg a nyílt bétában való játékot?

Szia!En mar elorendeltem es a nyilt betaval is tervezek jatszani.Vegyel fel ha esetleg akarsz jonni.Steam nevem:|#Mivotezthhhee?_cases2x.com(ha esetleg nem talalnal ram akk ird le a tiedet).Uplay nevem:BalintAlvilag.

Volt szerencsém a zárt bétában részt venni,szóval némiképp bátrabban vágok bele a nyílt tesztelésbe. Számomra a játékmódok eleinte izgalmasak voltak,persze idővel,8-10 meccs után kezdett monotonná válni. Tetszenek a karakterek,a fegyverek részletes upgradelése. Amit viszont nehezen szoktam meg,az a harcrendszer volt,ami egyben volt érdekes,új,más részről rage :smile: .Mindenképpen belevágok a nyílt bétába, a későbbiekben pedig tervezem megvételét,márcsak a story mód végett.

1 Like

Örülök hogy másnak is tetszik a játék. Jó magam is játszottam a zárt bétával ennek hatására meg is vettem a játékot.
A harcrendszere számomra teljesen új volt és imádtam, tudott újat mutatni.
Valóban monoton egy idő után de ez a multyplayer gamekre mind igaz legyen akármilyen. CSGO, lol, dota stb mégis sok időt lehet belefektetni.
Az is tetszett hogy itt max 20 perc egy meccs nem 45 perc minimum.
Összességében én bátran tudom ajánlani a játékot.

1 Like

Csatlakozom véleményedhez,leginkább azok fogják szeretni a játékot akik ki akarnak szakadni a jelenből és szeretik az ebben a korban játszódó játékokat

Véleményem a zárt béta alapján:
A grafika és az optimalizáció a toppon van.A játékmechanika először nehéz,de ahogy egyre többet játszik az ember úgy lesz egyre jobb,viszont ez a játékos skilljétől és természetétől is függ.Hiába próbáltam meg assassinnal játszani mindig szétcsaptak,Raiderrel és Nobushival viszont elég jó vagyok már.A játékkal kapcsolatos félelmem a tartalmak miatt van.nem tudom hogy ennyi lesz-e az egész vagy kapunk új mapokat-karaktereket-játékmódokat.Jelenleg mindenképp kivárok,az ME:Andromeda mindenképp elsőbbséget élvez,de attól függően hogy hogy megy a játéknak a szekér egy leárazásban lehet hogy bezsákolom. :slight_smile:

Bár én igen nagy szerencsével ingyen jutottam hozzá, így nem tudom érezni azt, hogy valamit nem kapok meg a pénzemért, de… :slight_smile:

Nekem eddig nagyon kellemes és pozitív csalódás! Nem játszottam vele sokat, kb. egy 1,5 órát, azt is offline, gyakorlás részben, illetve elkezdtem a kampányt. A harcrendszer valami eszméletlen jó. A végigjátszások alapján nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű a maga komplexitásában. Egérrel és billentyűzettel játszottam eddig, ez pedig egy másik pozitív csalódás eddig. A stance-eket az egér mozgatásával lehet változtatni, bal klikk light attack, jobb klikk heavy attack. Ha valakinek egy programozható, több gombos egere van, szerintem k* jól be lehet lőni, és egyáltalán nem érzem, hogy bármiben is többet tudna adni skill ügyben a controller. Ez mondjuk hamarosan kiderül, mert épp gondolkodom kontroller beszerzésén…

A látvány nagyon jó, és szerintem nagyon jól van optimalizálva. A laptopom közel sem nevezhető erőgépnek (8gb RAM, kicsit overclockolt gtx850 2 GB; i74710hq) . A játék magát 1080p-re lowra lőtte be magát, némi élsimítással, stb-vel, így stabilan 30 fps fölött ment és még lowon is úgy néz ki a játék, hogy sok motor megirigyelné ha high-on tudna ilyet. Én magam azonban levettem 1680*1050-re a felbmontást, és beraktam a medium presetet. 1-2 élsimító dolgot is lejjebb vettem és így tulajdonképpen fix 37-40 fps körül fut, se fentebb, se lejjebb nem igen megy. Ez szerintem nagyon pozitív, igaz, multiban nem próbáltam, nem tudom lesz-e fps drop ott.

Egyelőre ennyi a tapasztalatom. A látvány, a hangulat, nekem nagyon bejön. A harcrendszer szerintem állati jó, egyszerű és mégis komplex. Gondolom eltart egy ideig, hogy kiismerje az ember a különféle karaktereket és megtalálja az ellenszert mindenre. Én leszarom a 0 sztorit, a kampány itt gyakorlatilag egy hosszú tutorial szerintem, kicsit megtanul az ember mindegyikkel, megismerheti, hogy melyik harcmodor áll hozz legközelebb. Nekem eddig nagyon tetszik, és örülök, hogy végül meggyőztem magam arról, hogy a nyeremény For Honoromat ne adjam tovább valahol.
Én a magam részéről még kicsit próbálgatom gép ellen, utána ha a multit is kipróbáltam, még jelentkezem.

1 Like

Abszolút egyetértek. Szerintem is jó lett és lebilincselő. Story tényleg inkább tutorial, ilyen fajta játékhoz tényleg a multi a nyerő inkább ami nem is baj.
Viszont nagyon zavaró a multinál a sok szerveres szétkapcsolási hiba. Az jobban felhúz sokszor mint ha kikapok.
Most az új patch-el már nem tapasztalok pl olyat hogy nem talál játékot és szétkapcsol matchmaking-nél. Csak sokáig tölt/keres 70% ban. Viszont 10/5 esetben főleg ha nem Dominion-t játszom van hogy a játék elindulása után közvetlen kilép és kiírja h szerver f*cked és csá. Van hogy már az ember majdnem a végén van és már előre örül, hogy na ezt megnyertem jön a cuccos, vagy végre vége de legalább kapok xp-t meg kis steel-t…azt hopp már nyomod 15perce és kilép… És van az az ominózus eset mikor a meccs végén mikor az eredményjelző tabella kellene jöjjön, kiírja h “receiving data” vagy mi és utána h sorry…és nem kapsz semmit csá :smiley:
Illetve nem tudom többiek tapasztaltak-e csalás gyanús dolgokat…
Én jónéhányszor vettem észre, hogy a minden irányba védekezni nem tudó karakterek (tehát a pajzsosok kivételével mind) az ütés bekapása pillanatában a blocking irányuk mindhárom irányba felvillan…eddig azt hittem, hogy ez természetes lehet és valszeg jól védekeznek illetve jól kihasználják és betanulják a karakter kezelését…pont ma olvastam egy cikket egy csatolt videoval talán a GameStar-on vagy PC Gurun, ahol bemutatták a legújabban felfedezett csalást ami pontosan ezt az effektet produkálja amit fentebb leírtam…elszomorító így most tudni, h nem én voltam a béna ezekben az összecsapásokban, hanem esélyem sem volt :smiley: :smiley:
Na mindegy, a lelkesedésem ezek miatt kicsit csappant a napokban, de továbbra is tetszik a dolog, viszont ezekből kifolyólag mostanában a PvP-t kevésbé gyakorlom inkább AI ellen megyek, mert azok legalább nem csalnak és a szerverhibák is kevesebbszer fordulnak elő!

2 Likes