TheVR Fórum

Fórum bejelentkezés

Sziasztok!

Jelenleg laptopomról írok, és az asztali pc-n nem tudok bejelentkezni a fórumra.

Ezt írja ki: Sorry, there was an error authorizing your account. Perhaps you did not approve authorization?

Cookiet töröltem, mert láttam, hogy valakinek így sikerült.

Előre is köszönöm a segítséget!

Lehet csak várnod kell.

Péntek óta ez van, lehet holnapra megoldódik.

A problémás eszközön milyen eredményeket mutat az alábbi oldal?

Nekem is volt már ilyen, egy twitch ki-bejelentkezés segített!
A fórum a twitch felhasználó fiókkal regisztrál.

2 Likes

Próbáltam már de semmi. Viszont amikor kijelentkezek a Twitchből, akkor már tovább enged a bejelentkezéshez, aztán megint ugyanazt a szöveget dobja fel. Szomorú

Hello, én is ugyanezzel a problémával küszködöm…
Az asztali géppel kijelentkeztem a fiókomból itt fórumon, majd kesőbb próbáltam újra bejelentkezni, viszont mostmár nem enged vissza, ugyanazt a hiba üzenetet kapom amit te.(Sorry, there was an error authorizing your account. Perhaps you did not approve authorization?) Twitchen probléma nélkül működik a ki és bejelentkezés, de itt valahogy mégis elakad.
Telefonról is be voltam jelentkezve az asztali gép mellett és arról teljesen jól működik minden, most is arról írok… Nem tudom h ez bármire kihatással lehet-e, de nekem a kétlepcsős azonosítás van bekapcsolva twitchen, így amikor próbálok bejelentkezni a fórumra először feldob egy ablakot ahol a felhasználónevet és jelszót kéri, majd ezután megjelenik egy másik ablak, ahol kéri a telóra küldött kódot. Na amikor be írom a kódot és nyomok egy entert akkor jelenik meg a fentebb említett hibaüzenet és nem enged tovább.
Azokon kívül amit már írtatok van még ötletetek a probléma orvoslására? @lengyelb @RozvM

Twitch-supportnak jelezni. Ezt tudod tenni.

Szerintem valószínűbb hogy ez nem twitch hiba, inkább arra gyanakodnék hogy változott a twitch loginben valami (pl API), viszont a fórum engine fejlesztői ezt vagy nem követték le, vagy csak simán a thevr fórum engine-je még nem up-to-date.

2 Likes

Én is úgy gondolom, h a twitch support ebben a problémában nem igazan tudna sokat segíteni, mivel twitch-re gond nélkül be és ki tudok jelentkezni. Szerintem ha írnék nekik, h van egy ilyen fórum ahova valahogy twitch fiókkal jelentkezem be és hogy eddig működött, de jelenleg valamiért nem, nem igazan tudnák megoldani vagy próbálnának vele foglalkozni.

Viszont olyasfajta információval, amit @meteoric87 említett talán tudnának szolgálni.
Pár napot még várok reménykedve, aztán ha nem jön be megpróbálok rákérdezni a twitch supportnal, h valami azon az oldalon változott-e…

A hibát javítottuk! Elvileg mostmár mindenkinek működnie kellene :wink: Köszi a türelmet!

Üdv,

Jani

10 Likes

Visszajezés képpen. Sikerült belépni! köszi :wink:

3 Likes

Picit off, de fórummal kapcsolatos: csak nálam nincs/mindig más a fórum faviconja? Illetve én az “app” ikonját is cserélném az új logóra, ha már megváltozott.

1 Like

Nem vagy vele egyedül.

2 Likes