TheVR Fórum

Fórum bugfixek és updatek!

Sziasztok!

Az elmúlt pár órában kijavítottam néhány nagyon idegesítő hibát, illetve eszközöltem pár változtatást:

  1. Újra mindenkinek van avatarja! - Azoknál a felhasználóknál akik nem adta hozzá képet a profiljukhoz nem jelent meg semmi.
  2. Újra hibátlan a mobilnézet. - A világos fórum téma esetén eddig is jól működött. A dark mode kódjában voltak hibák a múltkori update után, de most már mindkét módban tökéletes.
  3. Sokakat zavart a mobil nézetben megjelenő “tab” (alsó menü), ami néha fontos felhasználói elemeket is kitakart, illetve ez is bugos lett az említett update után. A mobil tabot teljesen kikapcsoltam, így nem fog problémát okozni a jövőben.
  4. Egy kis update: mostantól létrehozhattok képgalériákat! Hogyha sok képet szeretnétek megosztani egyszerre, akkor ez a lehető legjobb módja, így nem lesznek végtelen hosszú postok, és természetesen ez is mobilra optimalizált. Így néz ki:

rdr2_poster red_dead_redemption spider_man_poster

A létréhozása nagyon egyszerű. Hozzatok létre egy képgalériát:

Majd a beépített képfeltöltővel feltöltitek a képeket (egyszerre akár többet is tudtok) Ha ezzel megvagytok, akkor a feltöltött képek kódját bemásoljátok a képgaléria kódjába a “Képek hozzáadása” szöveget felülírva. EZ PZ

Köszi a visszajelzéseket!

Jani

40 Likes

Isten vagy, köszönjük!

1 Like

Köszi, Jani!

Hatalmas köszönet :partying_face:

@TheVR_Jani Észrevettem néhány apró hibát (pl. összefolyó szöveg, felesleges többesszám). Úgy voltam vele, ha már mindent ilyen szépen rendbe raktál, ezeket is jelzem.

png


3 Likes

Én egy dologgal egészíteném ki @Csori96 észrevételét.
Mikor valaki válaszol egy bejegyzésre, akkor:
xy “válaszolni”
szöveget ír ki. :slight_smile:

Pl:

K%C3%A9perny%C5%91felv%C3%A9tel%20(6)

1 Like

Köszi a visszajelzéseket srácok! A helyzet az, hogy eddig a saját fordításom volt a Fórumon aktív. Az új update-tel viszont elkészült a hivatalos magyar fordítás, ami hááát… olyan amilyen :smiley: De igyekszem javítani ezeket, ugyanis bele tudok piszkálni! :stuck_out_tongue:

9 Likes

Köszönjük szépen!:blush: