Fórum főoldalán megjelenő topicok

Az utóbbi időben tapasztalom hogy a fórum kezd egyre inkább tech, illetve tech kérdések irányába menni.
Többségében nincs gond ezzel de azért ne váljunk “gyakori kérdések”-ké. Főként hogyha egy embernek szóló egyedi segítségről van szó.
Nyilván ritkán látogatok ide akkor is olvasni inkább. Ezért pont a főoldal szúr szemet leginkább.
A számomra kedves és érdekelt topicokat ki tudom keresni, köszönöm ha esetleg ez merülne fel javaslatként.

Szóval a felvetésem az lenne aktuális helyett a népszerű topicok témák jelenjenek meg főoldalon.
Vagy mivel a tech a legnépszerűbb annak a gyűjtőkategóriája jelenlen csak meg.

Köszönöm ha megoldható, illetve a véleményeteket is szívesen olvasnám ezzel kapcsolatban.

A tech kérdéseknek a Fórumon a helye. Többek között ezért van fenntartva, hogy ne a chat-en akarjanak live stream közben kérdezgetni ehhez hasonlókat.

Ha más kategória aktuális listájára vagy kíváncsi, akkor csak megnézed az adott kategóriát és láthatod például a Közösség/Általános topic-ok listáját.
Valamint, ha a Tech kategória nem fontos számodra, akkor a kategóriát is le tudod, Némítani, erre van lehetőséged. Ebben az esetben nem látod a listákon azokat a topic-okat, amik ebbe a kategóriába kerülnek fel.

Mindenki maga szabja meg, hogy miről szeretne értesítést kapni. Azok a topic-ok, amik számodra fontosak, Követés (olvasatlan topic-ok között látod) vagy Megfigyelés (értesítést kapsz minden bejegyzésről) beállításával tudod kiszűrni, hogy szeretnéd-e látni.
A Követés, Megfigyelés, Normál és Némítás tehát topic-ra és kategóriára egyaránt beállítható.

A megfigyelés szintjének beállítása:

5 kedvelés

@VizesNinjonKovacs

Természetesen, mind a kettőtöknek van igaza abban, amit írt. A tiédbe nem lehet belekötni, de ha valahogy bele lehetne implementálni, hogy a főoldal csak azt a témakört adja ki, amit szeretne az illető látni, akkor az nagy előrelépés lenne. Mert jelenleg, válogatás nélkül kint van minden, amihez jött újabb hozzászólás. Én mellesleg megvagyok ezzel a renddel is, mert ami kell arra úgyis rákeresek, de fejlesztési szinten nagyot dobna a fórumon. Szerintem.

Akkor még egyszer. Az aktuális lapon, aminek az első bejegyzései a főoldalon is megjelennek, az alapján látod, hogy te mit engedsz meg rajta.

Tehát, ha egy kategória, vagy alkategória (pl.: tech kategória teljesen, vagy egy Javaslatok/Játékok alkategória) nem érdekel, akkor a fent említett módon azt lenémíthatod. Ezzel máris megvan az, hogy nem látod a főoldalon, tehát az aktuális oldalon sem.

Ha egy adott topic-kal van probléma, pl. olyan kategóriában, amit amúgy látni szeretnél, csak az az egy topic nem tetszik, ugyan úgy lenémíthatod. Így az sem fog megjelenni a főoldalon, akárki is ír hozzá.

Az hogy hozzáírnak egy bejegyzéshez és az a főoldalra kerül azzal semmi gond nincs. Ha Követsz egy topic-ot, akkor az olvasatlanok között látod, ha pedig Megfigyeled, akkor értesítést is kapsz róla.

Ha jól értem, csak adott topic-okat akartok látni. Erre azt javaslom, hogy szabjátok magatokra a Fórumot. Némítsatok le minden kategóriát, így nem lesz a főoldalon semmi. Azokra a topic-okra amiket látni szeretnétek, pedig követést vagy megfigyelést állítsatok. Így máris magatokra szabtátok a főoldalt.
Remélem ez már kellő segítség volt.

@VizesNinjonKovacs Köszi az infót, efelett elsiklottam.
Ne haragudj, igazad van ebben.

Figyelmesen kell elolvasni, hogy mit írtam.
A Fórum használatát nem sokan ismerik, azért vagyok, hogy ebben segítsek. Ez egyfajta megoldás, amit leírtam. Remélem, hogy segíttek vele.
Ennél jobban egyénre szabni a Fórumot nem szükséges.

2 kedvelés

@VizesNinjonKovacs Nekem eddig csak segítettél.

1 kedvelés

Köszönöm a gyors választ és segítséget. Sikerült kiszűrni a dolgokat.
Zárható ha úgy érzitek.

1 kedvelés

@VizesNinjonKovacs Részemről is zárható. Köszönjük munkád.

1 kedvelés

Örülök, hogy segített ez a megoldás, hogy saját ízlésetekre szabjátok a TheVR Fórumot. :wink:
Nekem ez az opció nem alkalmazható, mindent látok.

További jó Fórumozást! :v:

2 kedvelés

Látod-látod, @VizesNinjonKovacs!
Ez a moderátor élet hátránya. :stuck_out_tongue:

1 kedvelés