Fórum Mobil Layout problémák

Sziasztok.

Miután a fórum visszatért a halálból tegnap, nálam vannak apróbb komfort problémák a mobil verzión.
Korábban az értesítési lista a profilkép alatt nyilt meg, így egyszerűbb volt lenyitni és “becsukni”, jelenleg a bal oldalsó kb. 1cm-es sávon lehet tapizni visszakerüljön az ember a főoldalra, illetve az alsó menü soron, amin viszont egyetlen gomb / link sem működik jelenleg.

Nem tudom hogy ez azért van-e mert még nem megy teljes gőzön a háttér része, de jelenleg Androidon Chrome és Firefox alatt is így fest. Apple készülék nincs itthon, azon nem tudom megnézni.

@TheVR_Jani Majd egy nyugodt pillanatban (bár tudom abból nektek sok nincs) vetnél rá egy pillantást, ha időd engedi? Köszi. :innocent:

Sziasztok! :raising_hand_man: iPhone XR-ről Safarival nem tölt be már a lila fejléc sem a VR logóval. A topicokat nem lehet megnyitni. Semelyik hivatkozás nem reagál semmire.


URL bepötyögés esetén pedig a topic szövegét és hozzászólásait sem lehet látni.

3 kedvelés

Biztos hogy nem csak a https-sel volt gond, hanem az engine is változott valamit, mert PC-n is másképp néznek ki a dolgok.

Gondolom volt, de azért megkérdem: cache-t ürítettetek?

Közben én is ránéztem, nekem pl maguk a topicok be sem töltenek egyáltalán :frowning:

2 kedvelés

Köszi srácok a visszajelzéseket! Igyekszem javítani a hibákat. Nem csak SSL probléma volt. A fórum motor is frissült.

9 kedvelés

Volt cache clear, sajnos nem segített. A legtöbb hurkon azért megpróbálok átugrani mielőtt jelzek valamit. :wink:

1 kedvelés

@gherax samsung J5 2016 -ról ugyan ez.

Nekem is szétesett az egész, ugye most napokig (érzésre) nem működött egyáltalán, aztán amikor mégis, totál akadt az egész, nem töltött be egy topikot sem, nem jelent meg a fejléc, a profilom ikonja, a topikoknak csak a cimét láttam és a végtelenségig le tudtam görgetni és ugyanaz ismétődött, és egyéb finomságok :smiley:
Jelenleg is ugyanez. Nem is mertem mobilnetről használni, mondom nehogy az optimalizáltsággal legyen baj aztán leszivja a maradék adatomat :smile:

1 kedvelés

Nekem semmi baj nem volt/nincs a fórummal sem telefonon, sem gépen.

Lehet segítene a javításban, ha leírnád min jó. OS verzió, böngésző verzió

Igaz. Csak azért írtam, hogy legyen egy pozitív tapasztalat is. :smile:
Xiaomi Mi8
MIUI 10 10.1.1.0
böngésző: Version 10.4.3-g

1 kedvelés

Ez hanyas android?

Mi8: Android 8.0 (egyenlőre)
Redmi note 4: Android 7.0
Mind2 stabil rendszer, és global rom.

Nekem Pie alatt chrome-al működik normálisan, leszámítva azt a pár napot amikor elérhetetlen volt.

Hasonló dolgokról tudok beszámolni én is, ahogy a többiek. 8.0-ás android van a telómon és Chrome-ot használok. Még akadások is előfordultak, de elenyészően.

Nekem 7.1.1 -en van ugyan ez, a fejléc se jön be, nem töltenek be a bejegyzések se, egy ilyen laggos cucc lett az egész mosst mobilon nekem. Akad, és nem reagál semmit.

Dettó, napok óta használhatatlan mobilon, ugyanazok a tünetek, mint @marcimine esetében.
Jó öreg 6.0.1 android +chrome

1 kedvelés

Update : Safari es Google Chrome is jo jelenleg a lightly es dark temaval. Dark modban a Safari szet esik es a tunetek maradtak, de lightlyval hasznalhato.

Chrome, dark mód, android 7. Csak a címek jelennek meg. A hozzászólások nem. És a fórum főoldalról témába csak új lap megnyitásával lehet bekukkantani, de ott ugyebár nem látszódik semmi.

Nekem úgy tűnik, hogy csak a Mobil nézet + Night Mode kombóval van probléma. Az Asztali nézetre váltva (fent a 3 vonalra kattintva jön elő a lehetőség), vagy a Mobil nézeten maradva és a Lightly (fehér) témát választva gond nélkül használható a Fórum.

Ahhoz, hogy mobilon témát lehessen váltani, először át kell állni Asztali nézetre. Ha nem jelenik meg fent a 3 vonalka, akkor meg kell nyitni valamelyik topikot.

3 kedvelés

Na, én most váltottam sima témára, és így rendben van. Csak az a baj, hogy így sokkal többet fogyaszt a telefonom, és a szemem is kiég… :smiley: