Fórum Mobil Layout problémák


#1

Sziasztok.

Miután a fórum visszatért a halálból tegnap, nálam vannak apróbb komfort problémák a mobil verzión.
Korábban az értesítési lista a profilkép alatt nyilt meg, így egyszerűbb volt lenyitni és “becsukni”, jelenleg a bal oldalsó kb. 1cm-es sávon lehet tapizni visszakerüljön az ember a főoldalra, illetve az alsó menü soron, amin viszont egyetlen gomb / link sem működik jelenleg.

Nem tudom hogy ez azért van-e mert még nem megy teljes gőzön a háttér része, de jelenleg Androidon Chrome és Firefox alatt is így fest. Apple készülék nincs itthon, azon nem tudom megnézni.

@TheVR_Jani Majd egy nyugodt pillanatban (bár tudom abból nektek sok nincs) vetnél rá egy pillantást, ha időd engedi? Köszi. :innocent:


#2

Sziasztok! :raising_hand_man: iPhone XR-ről Safarival nem tölt be már a lila fejléc sem a VR logóval. A topicokat nem lehet megnyitni. Semelyik hivatkozás nem reagál semmire.


URL bepötyögés esetén pedig a topic szövegét és hozzászólásait sem lehet látni.


#3

Biztos hogy nem csak a https-sel volt gond, hanem az engine is változott valamit, mert PC-n is másképp néznek ki a dolgok.

Gondolom volt, de azért megkérdem: cache-t ürítettetek?

Közben én is ránéztem, nekem pl maguk a topicok be sem töltenek egyáltalán :frowning:


#4

Köszi srácok a visszajelzéseket! Igyekszem javítani a hibákat. Nem csak SSL probléma volt. A fórum motor is frissült.


#5

Volt cache clear, sajnos nem segített. A legtöbb hurkon azért megpróbálok átugrani mielőtt jelzek valamit. :wink:


#6

@gherax samsung J5 2016 -ról ugyan ez.


#7

Nekem is szétesett az egész, ugye most napokig (érzésre) nem működött egyáltalán, aztán amikor mégis, totál akadt az egész, nem töltött be egy topikot sem, nem jelent meg a fejléc, a profilom ikonja, a topikoknak csak a cimét láttam és a végtelenségig le tudtam görgetni és ugyanaz ismétődött, és egyéb finomságok :smiley:
Jelenleg is ugyanez. Nem is mertem mobilnetről használni, mondom nehogy az optimalizáltsággal legyen baj aztán leszivja a maradék adatomat :smile:


#8

Nekem semmi baj nem volt/nincs a fórummal sem telefonon, sem gépen.


#9

Lehet segítene a javításban, ha leírnád min jó. OS verzió, böngésző verzió


#10

Igaz. Csak azért írtam, hogy legyen egy pozitív tapasztalat is. :smile:
Xiaomi Mi8
MIUI 10 10.1.1.0
böngésző: Version 10.4.3-g


#11

Ez hanyas android?


#12

Mi8: Android 8.0 (egyenlőre)
Redmi note 4: Android 7.0
Mind2 stabil rendszer, és global rom.


#13

Nekem Pie alatt chrome-al működik normálisan, leszámítva azt a pár napot amikor elérhetetlen volt.


#14

Hasonló dolgokról tudok beszámolni én is, ahogy a többiek. 8.0-ás android van a telómon és Chrome-ot használok. Még akadások is előfordultak, de elenyészően.


#15

Nekem 7.1.1 -en van ugyan ez, a fejléc se jön be, nem töltenek be a bejegyzések se, egy ilyen laggos cucc lett az egész mosst mobilon nekem. Akad, és nem reagál semmit.


#16

Dettó, napok óta használhatatlan mobilon, ugyanazok a tünetek, mint @marcimine esetében.
Jó öreg 6.0.1 android +chrome


#17

Update : Safari es Google Chrome is jo jelenleg a lightly es dark temaval. Dark modban a Safari szet esik es a tunetek maradtak, de lightlyval hasznalhato.


#18

Chrome, dark mód, android 7. Csak a címek jelennek meg. A hozzászólások nem. És a fórum főoldalról témába csak új lap megnyitásával lehet bekukkantani, de ott ugyebár nem látszódik semmi.


#19

Nekem úgy tűnik, hogy csak a Mobil nézet + Night Mode kombóval van probléma. Az Asztali nézetre váltva (fent a 3 vonalra kattintva jön elő a lehetőség), vagy a Mobil nézeten maradva és a Lightly (fehér) témát választva gond nélkül használható a Fórum.

Ahhoz, hogy mobilon témát lehessen váltani, először át kell állni Asztali nézetre. Ha nem jelenik meg fent a 3 vonalka, akkor meg kell nyitni valamelyik topikot.


#20

Na, én most váltottam sima témára, és így rendben van. Csak az a baj, hogy így sokkal többet fogyaszt a telefonom, és a szemem is kiég… :smiley: