TheVR Fórum

Fórum Night Mode

Sziasztok!

Egyrészt csináltunk egy új kategóriát, ahol mostantól minden fontos bejelentést megosztunk veletek. Legyen az a Fórummal kapcsolatos, vagy a közösséggel kapcsolatos.

A mai napon közzétettünk egy szavazást, ami arról szólt, hogy szeretnétek-e hogyha tesztelnénk a Fórumon a Night Mode-ot, hiszen sokan kértétek ezt a funkciót.

A válasz elég egyértelmű lett. Közben néhányan a közösségből felfedezték, hogy lehet, hogy mégis van “téma” választás lehetőség a Fórum motorjában egy új update óta… ÉS IGEN VAN!

Itt tudjátok beállítani a Night Mode-ot:

Testreszabás menüpont (fogaskerék) -> Felület -> Téma

Itt be tudjátok azt is állítani, hogy minden egyes eszközötökön változzon meg a téma, vagy csak azon amit éppen haszáltok.

Egyelőre még BETA a Night Mode. Jó tesztelést! VÉGRE! :slight_smile:

55 Likes

imádlak titeket! :slight_smile: Vártam már mint egy falat kenyeret :smiley:

4 Likes

Sziasztok, nekem egy picit még túl dark a téma, de amúgy jó. :slight_smile:

Szokni kell az tény, de így könnyebb olvasgatni a töménytelen mennyiségű topikot :slight_smile:

Srácok, a night mód pazarul néz ki, de azt be lehet valahol állítani, hogy a betűk egy kicsit világosak legyenek? Most nem a @Stein-Sama által kreált dark themeről beszélek.

Gondolkodtam, hogy indítsak a Bejelentések kategóriában egy új topikot, a tesztidőszakban fellelhető hibákról, de szerintem itt is jó közzétenni, amit az ember rossznak vél. Szóval kezdem én, amit szerintem majd orvosolni kellene. Nem is hibákról van szó, hanem apróbb finomhangolásokról, amik szebbé tehetik ezt - legalábbis szerintem - az újabb feature-t.
  1. A főoldalon lévő kategóriák rövid leírása + a Support fül átszínezése:


    A pirossal jelölt részeknél látható, hogy a kategóriaösszefoglaló null értéket ad, ez a frissítés óta áll fent, Lightly módban is fellelhető ez. A sárga résszel jelölt rész pedig sötét módban eléggé nehezen kivehető, ellenben ugye a Lightly módnál, ahol a fekete jól látszódik. Szerintem a Support kategória füle lehetne Night módban fekete helyett sárga, a másikban meg maradhatna az eredeti.
  2. Kitüntetéseknél apróbb változtatások:

    Night2

    A piros vonal elválasztja az eredeti és az általám összedobott változatot. A mostaninál nagyon nehezen olvasható a lila szöveg a világos színválasztás miatt, ezt orvosoltam a lentebb lévőnél, hogy lejebb vettem a színmélységet (egészen pontosan #37009E , de akár full fekete is lehetne a lila helyett). Nekem személy szerint tetszett a zöld pipa megléte, ez a szürke pipa sem néz ki rosszul, de sokkal motiválóbb ezzel a zöld színnel. :smiley:

Egyelőre ezek ütötték fel a szememet, de ha bárkinek van valami egyéb észrevétele, nyugodtan írja le, aztán biztosan orvosolni fogják. :slight_smile:

10 Likes

Ezeket a modifikációkat (vagy ezekhez nagyon hasonlókat) a dark üzemmódba nem lehetne-e valahogy “átvinni”?

Nagyon adja amúgy a night mód, de én maradok a hackelt verziómnál még, nem azért mert én csináltam, hanem nekem túl kontrasztos az official night mód :confused: Túl nagy a differencia a színek között az én szememnek :frowning:

1 Like

Nekem olyan gondom lenne, hogy telefonon amikor átváltom a témát, hirtelen eltűnik a módosítások mentése gomb. Viszont mielőtt átállítanám, rányomok a mentés gombra, és úgy állítom át akkor meg a fele mentés gomb látszik, és így működik. Szóval kérdés, hogy az én telefonommal van valami, vagy másnál is van ilyen?

3 Likes

@NemKriszti19 Ha PC-ről beállítod, hogy minden eszközödön a sötét mód legyen, akkor mobilon nem kell külön beállítani.
Ha erre nincs módod, nézd meg az appban, hogyha teljesen legörgeted az oldalt a lap aljára, ott nem jelenik-e meg a gomb.

3 Likes

Köszönöm a válaszod. A helyzet az, hogy PC-n nekem a világos jobb és telefonon meg jó a sötét.
Legörgetni nyilván legörgettem, és alapból ott van, csak mikor átváltom akkor tűnik el, és nem is enged legörgetni jobban, hogy látszódhatna a gomb. Ezt most így tudom, hogy jól leírtam, de végül is megoldottam, csak gondoltam megkérdezem, hogy jelentkezett-e másnál is.

2 Likes

Ha csak a mobilon szeretnél sötét módot, azt az app beállításainál eddig is be lehetett állítani.

Na ezt nem tudtam. Mert nem is annyira nézegettem, de most hogy aktuális lett a téma gondoltam megnézem milyen. De akkor nem szóltam. :slight_smile:

A TheVR App topic-ja.

Rossz helyre írtam, de itt van. :wink:
Forum -> Night Mode

1 Like

Remélem most sikerült a jó helyre írnom…
Mobilnál az original dark módnál, miért van az, hogy a fórum reget is rendes moderátorként tünteti fel a fórum engine?

Itt a téma a ludas (feltételezem ez lesz) vagy valami nem jó a mobile UI-nál?
PS. elnézést a képen szereplő Uraktól, hogy tudtuk és beleegyezésük nélkül lettek lescreenshotolva.

1 Like

@nope_cheeseman Annak nem a sötét mód az oka.
Minden regular moderátor státuszra lett átírva.

2 Likes

Ebben az esetben tárgytalan…

1 Like