Forza Horizon 4 autóbérlet?


#1

Sziasztok. Venni szeretnék a Forzába autót, mert kéri a játék, viszont valami autóbérlet kell hozzá, amit külön kell megvásárolni? Nem értem…


#2

Van 42db autó amit csak autóbérlettel (dlc-vel)-tudsz használni. Válassz másik autót.

Ennyit én biztos nem költenék rá, így is rengeteg autó van benne.


#3

Szia. Olyan gondom lenne, hogy hogyan szerezhetek super wheel spint? Egy csomót versenyeztem már, van 18 autóm, xbox szintem is asszem 20 -as, mégsincs 1 super wheel spin sem … :frowning:


#4

Sokféleképpen lehet szerezni.

Pl: Szezonális versenyeken

Spoiler

vagy Forzathon Boltban

Spoiler

De normál versenyeken is szokott dobni.


#5

Volt olyan videós aki egyszerre pl 50 et pörgetett ki… akkor azt nagyon sokáig gyűjthette ugye? :smiley:


#6

Autós kiválóság, ott tudsz még pörgetéseket feloldani, gyorsan és sokat.A legtöbb autónál egy feloldott pörgetés általában 6-8 pörgetést ad kapásból.Nekem ezekből jött eddig a legjobb loot.Gyorsan kifotóztam neked, épp játszok. :smiley:


Bocs a minőségért.


#7

Köszi a gyors választ, mostmár tudom :stuck_out_tongue: angol fórumokon azt írták hogy valamilyen szintlépés, és csodálkoztam hogy nincs :smiley: jó játékot!


#8

Jópár olyan ház is van, ami ad Super Wheel spint. Megéri szerintem az összes házat megvenni emiatt. :slight_smile:


#9

Cimbi meg vett egy párat, de szinte csak a kötsög dudák meg ruhák jöttek neki, meg pár 100k cr.Ő is azt hitte hogy hú de jó lesz.Azt nem tudom hogy sima vagy super volt-e a pörgetése. :smiley:Én most a Bamburghi kastélyra gyűjtök. :smile:


#10

Nekem a 10 millás kastély megvan, a 15-öset még nem vettem meg. A kastélyok 10 SUPER wheel spint is adnak +1 fix legendary autót is. A super wheel spinből pörgettem még 1 legendary porsche-t, pár epic autót is meg pár százezer kreditet is. Szóval valamennyire megtérül a kastély ára + mégiscsak jó érzés, ha már megvan. :slight_smile:

Szerintem a házak megérik, mert azok mindig SUPER-t adnak. :slight_smile:


#11

Ahham, köszi :slight_smile: S tudtok gyors pénzszerzési módszert? ( Xbox game passom van, hülye fejemmel a standard verziót töltöttem le pcre, így nincs se vip se ingyen ház és a másik map sem, ahol kicskeresés van


#12

Tudok. Azt hiszem Veled beszéltem anno, hogy majd játsszunk együtt, nem? Írj egy privet mikor érnél rá (akár ma is), és akkor megmutatom (úgy könnyebb). :slight_smile:


#13

Rendben, leginkább hétköznap érek rá :slight_smile: Délután