TheVR Fórum

Forza Horizon 5 hogy éri meg?

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy ugye nem rég jelent meg az új Forza. És most jelenleg tanácstalan vagyok ez ügyben. Ugyan is szeretném megvásárolni a játékot. De jelenleg egyenlőre a standard kiadásnál maradnák. Mert a prémium az drága számomra, viszont idővel mindenképp megvenném a premium add-ons bundle-t. Na és itt merült fel bennem a kérdés, hogy van a különbség az add-ons bundle és a edition között? Mert ugyan a Forza horizon 4-nél is azt csináltam, hogy először megvettem a standard kiadást, és csak később vettem meg a premium add-ons bundle-t. De amikor én megvettem a 4et akkor már 1éve, hogy megjelent és csak pár hónap után vettem meg a premium add-ons bundle-t. De akkor már nagyjából az összes dlc kint elérhető volt. És azért merült fel bennem ez a kérdés mert, amikor megvolt már a prémium akkor természetesen az összes dlc-t megkaptam. De az utolsó Hot Wheels™ Legends Car Pack dlc-t már meg kellett, hogy vásároljam. És nem tudom, hogy ha most megveszem ugye a FH5 Standard verziót, akkor és rá pár hónap múlva szintén megveszem a prémium add-ons bundlet, akkor meg kapom-e a jövőben érkező dlc-ket is?. Előre is köszönöm a válaszokat.

A standard és a premium között van 10k külömbség. Az semmi. A helyedben vagy összespórolnák rá vagy ha nagyon nyomni akarod akkor ott a gamepass.

Az oké, csak jelenleg inkább fizetnék csak 46€ mint 82€. A gamepass meg nekem annyira nem játszik inkább kifizetem a full price-t mint havonta fizetni a gamepasst. Én csak annyira voltam kíváncsi, hogy ha később megveszem a premium add-ons bundle-t akkor azzal is ugyan úgy megkapom-e a jövőben érkező összes dlc-t vajon? Vagy azzal csak az aktuális dlc-ket kapom meg és csak, a prémium editionnal kapom meg a jövőben érkező összes dlc-t.

Tehát neked a drágább kell, vagy gémpassz.
A standardal szarul jársz.

de játék lapja seamen

Yt video is van, hogy mit vegyél

Ez oké, csak most vettem meg a Far Cry 6-ot, és még tervezném az új Jurassic gamet is megvenni. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a premium add-ons bundle nél is megkapom-e a jövőben érkező összes dlc-t vagy azt csak az editionnál van. Mert egyszerre nagyon drága lenne. A gamepasst meg említettem, hogy az nekem annyira nem játszik.

.

.

egy bonyolult képletet vezetek le:
Meveszed a fc6-ot. Szépen kimaxolod, addig gyűlik a pénz.
Utána a jw2. Ugyanez a szisztéma.
Majd mire oda kerülsz a forzához, addigra lesz rá spórolt pénzed.
Ez a most akarom hozzáállás a legrosszabb.

Nem erről van szó. Csak ha a prémium add-ons bundle-val is megkapnám a jövőben érkező dlcket. Akkor most nem venném meg 30E a játékot.

A standard Edition 23500, premium edition 33500, premium addon 17000.
Szóval elég erős pénz kidobás a külön vétel.

(Személyes vélemény hogy a jw2 marhára nem ér 60euro-t)

2 Likes