[Friday 13] Játékos társ kereső

Akinek megvan ps4-en az írjon, jó lenne Magyarokkal is játszani :smiley:

2 kedvelés

Hello! Csatlakoznék csak a pc-s tábort erősíteném.
Köszi :slight_smile:

Hali, én gondolkodok a játék megvételén, de grafika nem valami meggyőző. A játék maga milyen??

Nem olyan borzalmas a grafika szerintem, kicsit néhol még bugos de nem bosszantó,eddig úgy is nagyon megfogott hogy külföldi játékosokkal nyomtam de nyilvàn nagyot dob az élményen ha tud az ember taktikázni másokkal :smiley: Ja és még nyáron lesz hozzá valami single player mód is :smiley:

Szio,
Engem az Overwatch óta nem tudott multi játék ennyire megfogni, konkrétan 2. napja van meg a játék, de már rongyosra játszottam. Én nagyon félős vagyok, úgyhogy 4. játékig sikongattam. Iszonyatosan jó a játékélmény, a pályák hangulatosak, a community nem cancer. A játék maga buggos még, de folyamatosan javítják őket.
Én 100%ban ajánlom.

2 kedvelés

Sziasztok!

Én is keresem a társakat akikkel csak érdekesebb lenne együtt tolni a játékot. :slight_smile:
PC verzió van meg, casual aktivitás, eddig bő 20 óra játékidő.

Discordon keressen aki hasonlóan érdekelt: John Deere#7844

Köszönöm! :slight_smile:

Sziasztok! Egy kis aktív Péntek 13 group engem is érdekelne, nagyon megfogott a játék, majd 30 óra van eddig benne. Jó lenne honfitársakkal és Ninjonokkal együtt játszani, nem pedig 12 éves oroszokkal állandóan :smiley: Próbáltam Discord szoba javaslatot tenni, reméljük lesz :slight_smile: Barátnőm is játszik a játékkal, szóval 2 fő már lenne is egy ilyen kis csapatban :smiley:

Szia, feltételezve, hogy PC-n toljátok az ipart, Én szívesen csatlakoznék. Sajnos van munka, de amikor én is ráérek és Te/Ti is, miért ne? :slight_smile:
Discord nevem fentebb megtalálod. :wink:

Szia. Igen azt elfelejtettem írni, hogy PC-n játszuk :smiley: Meg is kereslek majd Discordon :slight_smile: Munka az nálunk is van, másképp nem futná játékokra :smiley: :smiley: Majd össze lesz hangolva :slight_smile:

1 kedvelés

Sziasztok PC-s játékosok! Szívesen játszanék magyarokkal csapatban, még elég bénácska vagyok de nagyon hiányzik a jó hangulat. Esetleg ha már vannak csapatok vagy alakuló társaságok, valahova csatlakozhatok? :slight_smile:

Sziasztok!
Hála a ps+ -nak aktuálissá vált a Friday the 13th. Barátaimmal szívesen keresnénk még magunk mellé társakat, mi 4-en szoktunk játszani :slight_smile:

Sziasztok. Plus által itt is játszik a PS-en való játék, de inkább PC-n játszom az ilyet. Oda is megvettem anno. Aki úgy gondolja szívesen társulna vagy vár maga mellé értelmes társat, az síkítson rám privátban :smile: azt megbeszéljük konzol vagy pc legyen.

1 kedvelés

Én is PS Plus által megkaparintottam a játékot, szóval keresek magam mellé játékosokat. Ha lehet, akkor inkább egy kisebb minimum 3-4 tagból álló csoportot keresek. Ha van ilyen nyugodtan jöhet privátba az üzenet.

1 kedvelés

Sziasztok valaki jatszik meg PC-n? Szivesen csatlakoznek:)

Valaki nem streameli véletlen?! :sweat_smile:
Játszani nem tudok, de szeretem nézni a játékot.

1 kedvelés

Ps + által megvan nekem is, 6 trófea kell még a platko hoz az 500-500,1000-1000 meccs, 666,1313 kill. Ritkán vagyok online, de jönnék. 1-2 dologban tudok segíteni akár itt írásban is.

ID : maximus850523

Nem rég vettem egy ps-t, szóval lehet én is beszállok :smiley:

Csáo én szívesen játszanék veled

Sziasztok,

PS4-en én is játszanék, bár elég kezdő vagyok, így jó lenne egy-két tapasztalt játékos, akivel akár private matchen ki lehet próbálni egy-két dolgot.

Én megvettem, semmi nem lett belőle végül, döglöttek a szerverek, kb alig játszanak. Ha gondolod valamikor leszedem újra és nyomhatjuk, ha úgy van.