FTP szerver

hello Helyi hálózaton létrehoztam egy ftp kapcsoaltot a 192.168.2.1 es hálózaton ez a hálózat wan on össze van kötve a telekom HGW vel egy H368N el (192.168.1.254 PPPOE továbbítás miatt). A porttovábbítást úgy végeztem hogy az utóbbin a 192.168.2.1 es (ez a router címe) felé továbbítottam ami meg továbbítja a gépnek ahol az FTP szerver található.

Probléma a következő: abban az esetben ha a a telekom rooterre csatlakozok a kliensel hogy csatlakozzak az ftp szerverhez kb 220 KB/s os letöltési sebességet tudok elérni androidos telefonnal wifin keresztül passzív ftp kapcsolattal vagy aktívval, sejtem hogy nem az androidos telefon wifije a szük keresztmetszet sem a telekom rooter wifi.

A bban az esetben ha a LAN-t használom a 192.168.2.1 es hálózaton hogy elérjem az ftp-t ez a sebesség eléri a 4-6 MB/s ot.

Tehát az a kérdés hogy mi miatt ilyen lassú az átviteli sebesség a maximális hálózati sebesség enél jóval több kellene legyen.

Még akkor is ha nem hálózaton belüli kapcsolat hanem egy alhálózaton keresztül akarom a klienst elérni.

FTP szervert a File zillával hoztam létre. Sebességkorlátozás itt sem és a router en sem akadályozza a gyorsabb átvitelt.