Furcsa venti hang


#1

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni, most raktam össze egy új gépet ( mainstream plus amd ) és néhány játéknál (pl: total war: Rome2) pár percenként 1-2 másodperce nagyon furcsa hangokat ad ki a venti ( felhangosodik, mintha hörögne egyet és nagyon felpörög). Nem tudom melyik venti adja ezt a hangot de gondolom a videókártyájé. Ezt tudja valaki miért csinálja?

Előre is köszi!


#2

Ház oldala le -> Végighallgatni mindet, hogy miszitu -> Ha megvan a bűnös, akkor a szoftveres beállítások átnyálazása -> ha z megvan, akkor megnézni, hogy jó lett e.

Ha nem jó és házveni, akkor kuka és jöhet az új.
Ha vidikaris venti ÉS A BEÁLLÍTÁSOK IS STIMMELNEK, mehet garanciába.


#3

Nem mindig feltétlen ventilátor vagy annak csapágya, sajnos elég ha van valami alkotó elem ami mondjuk rezonancia frekvencián van valamelyik ventivel, vagy akár a merevlemezzel.

Én is kénytelen voltam 1-2 helyre plusz filc csíkot iktatni a gépbe, mert vagy az oldallap vagy a frontpanel zörgött bizonyos körülmények között…


#4

Megtaláltam a dolgot

A videókártyánál van. Annyi az egész ha összenyomom kicsit a dobozát, akkor megáll vagy ha lefektetem a gépet ( ami gondolom nem nagy gond de azért szeretném inkább normál pozícióba rakni). Viszont nem tudom hogy tudnám álló poziba megoldani mert ha elveszem a kezemet akkor megint zörög egy icipicit. Any ideas?


#5

Ha garis, cseréltesd ki, nem éri meg ezzel szenvedni, ráadásul ha egyszer eladod, akkor is kevesebbet kapsz érte egy ilyen hiba miatt.