TheVR Fórum

Gamer asztal

Sziasztok sokat hallottam már ezekről a gamer asztalokról. Úgy gondoltam veszek eggyet de mikor megláttam az árát nagyon meglepődtem. Azt szeretném kérdezni hogy eltudjátok e mondani hogy ez miért ilyen drága és hogy mi a haszna?
A válaszokat köszi

Mert akármire ráírod hogy Gamer, már 2x annyiba kerül. Ez már a nettó baromság kategória.

3 Likes

Naggyából az van amit @meteoric87 mond annyit tennék hozzá, hogy általában még van valami számomra noname de elvileg nagyon híres tervező neve is mellé írva, hogy jó drága legyen. Jobban jársz ha lerajzolod, hogy milyen legyen az asztalod, elmész vele egy bútor asztaloshoz(haverok előnyben). Az asztallapnak azt a peremét ami a fal fele néz bemaratod, húzol bele egy led szallagot és kész is a “gamer” asztal töredék áron. Mert mint tudjuk az nem gamer ami nem rgb :smiley:

3 Likes

köszi

a kézműves sörök és hamburgerekhez tudnám hasonlítani :smiley:
itt is ha négy lába van asztal de nem szék és rá van írva hogy gémer akkor attól még mindig csak 4 lába van és nem tud mosni főzni takarítani és még kv-t se főz :frowning:

3 Likes

Szia,

Én a nyáron vásároltam magamnak asztalt, egy sima irodai asztal valahol 30-40k között volt ha jól emlékszem.
Amit viszont tanácsolnék, vedd a kezedbe a mérőszalagot és kezd mérésekkel vásárlás előtt. Ha van már széked azt állítsd be kényelmesen magadnak, majd mérd meg, hogy a szemed így milyen magasságban van, ott kell legyen a monitorod közepe. Vagyis az asztal olyan magas legyen, hogy ilyen magasságra ki tudd emelni a monitort. Illetve fontos még, hogy a kezed hogy van az asztalon az is a számodra kényelmes magasság legyen. Persze én nem szeretem az olyan asztalokat ahol ilyen kihúzós billentyűzet tartó van azt aki kitalálta sztem nagy állat volt de ez az én véleményem. Nekem 74 cm magas az asztalom, de én 170 cm vagyok.
LED szalag a monitor mögé nagyon jó dolog, kíméli a szemet, lehet kapni RGB szalagokat olyan csomagokba amihez minden benne van a szettbe (táp, vezérlő) abból kerüld az olcsókat 2-6m 10k kategória már megfelel, persze vannak drágább telefonról vezérelhető smart LEDek is.

Tessék full IKEA “gamer aszral” 2x Alex Drawer unit + Karlby worktop + ledek…


9 Likes

Én saját magamnak terveztem és építettem asztalt. Mivel nem találtam sem árban sem kivitelben számomra megfelelőt.
Vettem zárt szelvényt, azt összeggesztettem megfelelően egy olyan emberrel, aki tud heggeszteni. Ezután lefestettem a keretet.
Az asztallapot bedig egy lapszabászatban vettem, ahol egyedi méretre vágták és még élzárták is.

Szia! Meg tudnád mondani hogy mi az amivel rögzítetted az asztallapot? Én is hasonlót szeretnék magamnak:p és hol lehet olyat kapni? Előre is köszi!

Ránézésre reisser csavar. :rofl:
Akármelyik vas boltban kapsz olyat. :smiley:

szerintem arra kis fém távtartóra gondol, nem a csavarra!

Az valami kanapé láb. Annó Xeno írta valahol ahol szintén kérdezték.
A szekrényelemek tetejére van ráfúrva fejjel lefelé és arra van rárakva neki az asztallap.
Asszem a milyen configod topikban írta.

Ez az:

1 Like

Köszi mindenkinek! Már csak az a kérdés hogy ez mennyire fixen tartja meg az asztallapot

Hát ha nem csapkodod, rugdosod alulról, valszeg teljesen, mivel lesz rajta jó pár kiló súly. (Maga az asztallap + monitor + gép).

Én ezeket direktbe az Alex Drawer-ekre csavaroztam NEM a lapra és a lap csak simán rávan rakva és a saját súja tartja.

Ha azt kérdeznéd ez mennyire stabil, a monitortartó stand amin 2 darab monitor is van meg az asztallapra van rögzítve és eddig 3 év alatt meg sem mozdult az asztallap.

1 Like

A gépet nem akarom rá tenni, ütni vágni nem fogom :smiley: