Gamer Gép AC játékokhoz

Sziasztok! Gépépítés előtt állok, és összedobtam egy kezdő gamer PC-t. Őszintén szólva, azért tervezek gépet venni, mert kedvet kaptam a legújabb Assassin’s Creed játékokhoz (Origins, Odyssey). Itt lenne a gép: Ryzen 5 1600, Gigabyte GTX 1050 TI 4GB OC, 2x4 GB DDR4 2400MHz RAM, Asus Prime A320M-K. Szerintetek mennyire fogja bírni a két AC játékot?

Inkább nézz körül itt:

2 Likes

Már nézegettem ezeket a buildeket, de a maximum keret amit költeni szeretnék rá, az 150k, és szerintem ennyi pénzért jobb gépet is össze lehet dobni, mint amilyet ajánl.

Akkor használt piac fele kéne nézelődni.

1050 ti-t biztosan nem vennék újonnan 2019-ben. A 8 gb ram se túl acélos, arról nem beszélve, hogy 2400 mhz-es.

Meg mi van a gép a többi részével? Remélem nem a tápon akarsz spórolni.

1 Like

A gép többi része; egy Cooler Master 400w táp (itt még gondolkodom azon, hogy lecserélem egy 600wattosra) és 1TB HDD, SSD-t nem tervezek bele egyelőre. A 1050 ti ennyire gyenge kártyává vált 2019-re, vagy csak drága a teljesítményéhez képest? A 8gb ram szerintem kezdésnek elég, hisz nem sok játék eszik több ramot, legalábbis amikkel tervezek játszani, azoknak biztosan elég.

A választásodnál több probléma is akad amit kikerülhetsz a build ajánlóval pl ezzel:

image

2 Likes

Hálás lennék, ha leírnád mik a problémák, mert megpróbálok még orvosolni rajta. Ne haragudj, de én mindenféleképpen szeretnék bele Videókártyát.

Oké!

Alaplapból B450-est érdemes nézned, az A320-asok irodai géppekhez ajánlottak inkább, te meg gamelni akarsz.
Prociból 3-4k-val drágábban megkapod a 2600-at is.
Ryzen prociknak nagyon fontos a gyorsabb ram 3000/3200MHz
A 1050 TI videókártya mostani ára kb. 50k körül jár, ami azért a teljesítményért pénzkidobás. Inkább ilyenbe gondolkodj.

1 Like

Mivel AC játékokról van szó. Vegyél egy ps4 pro-t vagy egy One X-et.

7 Likes

Vagy ha csak erre kell, akár egy sima PS-t 60-ért. Aztán ha kijátszottad a gameket, kb ugyan ennyiért el is tudod passzolni.

2 Likes

Igazatok van, lehet jobb ötlet lenne egy Konzol. Baszki, erre eddig nem is gondoltam, Köszönöm mindenkinek a Segítséget! :slight_smile:

3 Likes
image

Házon, tápon nagyon már nem érdemes spórolni ezek alatt. De egy épkézláb gép ami a CPU temető két utolsó AC gamet elviszi a hátán nagyobb zöttyenések nélkül ennél lényegesen olcsóbban már nem nagyon megy. Ha szeretnél egy bővíthető gépet, akkor azt a plusz ~20e Ft-ot valahogy tessék még hozzá dobni.

De mivel eléggé összement az árkülönbség a 2200G és 2400G között, lehet a 2400G-ből lesz a Starter és a Starter Plus megkapja ezt egy HDD-vel.

De ha csak koca gamingre kell, akkor egy alap PS4 lehet a tebarátod főleg ha ezt a két címet akarod hajtani.

3 Likes

Igen, leginkább SP játékokhoz szeretnék gépet, de valószínűleg a PS4 PROra fog esni a választásom, azon biztosan gond nélkül fog futni mindkét AC