Gamer konfig építés

Hát tesó nagyon kéne :^D
Amm ssdből 120gigés is elég?

Hát gamera kell esetleg procin ha egyel lentebb mász -10k és gamer még mindig jó vagy.
Az alaplapon is foghatsz kb -10k-t ha olyan 25 ezer körül nézelődsz és nem jársz rosszabbul a chipkészlet ugyan az.
De az a 850 evo SSD azon spórolj inkább ha nagyon spórolni akarsz legyen helyette 120GB-os amire a windows-t teszed és jó is lesz. és a RAM legyen az utolsó amin spórolnál.


elvileg ezt bőven hajtania kéne a tápnak…

Az ssd-n a legérdemesebb spórolni szerintem, főleg ha belátható időn belül betudsz szerezni egyet csak most nincs keret ár. Ssd nélkül is működik a gép, megvárja amíg összegyűjtöd rá a pénzt. :smiley: De úgyis jó ahogy előttem mondták, hogy kisebbet veszel.

Egyébként ha csak gamingre lesz használva a prociból is lehet visszább venni. :slight_smile: Ráadásul akkor már hűtő se kell hozzá, a stock hűtők se rosszak.

Hát vagdosgatnék is…[:kissing:

SZVSZ! a Tápot felejtsd el és válassz a build ajánlóból!

1 Like

ehh…nemnagyon vannak ott szimpatikus konfigok…

Mit jelent az hogy szimpatikus konfig?

Ott az adott kategóriában a pénzedért a legoptimálisabb választásra van összeállítva minden. Az nem jelenti azt hogy nem lehet módosítani. Én csak azt mondtam hogy **Tápot válassz onnan!**mert jobb és hosszabb távra is tervezel. Szóval tápon ne akarj spórolni. Sok minden problémát felvethet egy gyenguszabb táp a jövőben amit jobb az elején megelőzni SZVSZ! Pl sok esetben erre hogy zúg a mikrofon meg a hangszóró… az esetek 80%-ban azért mert egy fos a táp. :slight_smile:

Ebből látszik, hogy megerősítésért jöttél csak, nem tanácsért… a kettő között nagy különbség van.

Mindegy ki mit fog mondani, a végén azt fogod venni ami szerinted jó, utána pedig majd jössz hogy miért nem megy a konfig úgy ahogy gondoltad.

Nem gond, a többség a saját kárán tanul. Az okos meg másén.

2 Likes

most mi ez a nagy támadás?reznov0001nek igaza van és abban a felállásban nemtetszett a törtnet…Ja és vágom hogy fos a táp…akkor ez?Corsair CX Series 550 Watt 80 Plus Bronze .Csak mert most látom hogy amazonon 80 dollarol jott le 50re…szntem lecsapok arra

CX550M-et vegyél kérlek, ne sima CX550-et mert annak más a belseje.

Valamint a kiválasztott deszka nem fér bele a mATX-es CM MasterBox 3.1 Lite-ba.

Ja és szerintem a megerősítés nem feltetlenül szöges ellentéte a tanácsnak…De amint látom te nem érted(mateoric87)…mellesleg a rengeteg olyan kérdést ettem fel hogy pl ssd fontos vagy hogy lehet olcsobban kijönni…Mert a kérdéseim egyikrésze tényleg megerősítés miatt tettem fel de görgess vissza,volt elég sok olyan kérdés amihez a szakik TANÁCSÁT kértem…

amm köszi hogy szóltál a táp és a ház miatt,igaz a ház miatt picit csalódott vagyok mert az pont egy ideális méret lett volna számomra(magasabb nem jó)…esetleg akk milyen més deszka?

akkor ez az a táp? https://www.amazon.com/dp/B01B72W0A2/?tag=pcpapi-20

Nézz ki egy olyat, ami árban megfelel és micro ATX (mATX) méretű. Én a pro4-el ajánlanám, de nem tudom mennyire illene bele a dizajnba(sehogy)

esetleg másik ház? :smiley: olyan nagyon sokkal nem lenne nagyobb… :slight_smile: vagy lap másik: AsRock Pro4 szsvsz. és igen az a táp.

Ez ugyan az csak ATX. Ebbe belefér a lap.

Ne vedd támadásnak, az máshogy hangzott volna :smiley: mindössze a tényeket közöltem.

DE hogy segítsek is.

A következők hiányoznak ahhoz hogy bárki igazán érdemeben segíteni tudjon neked:

  1. Mennyid van a gépre?
  2. Milyen felbontáson
  3. Milyen grafikai beállításokkal
  4. Milyen játékokat szeretnél
  5. Mennyi ideig (év) játszani

Ha ezt tartalmazta volna az első posztod, máris lehetett volna valami értelmes választ várni. Ami valószínűleg a Build ajánló lett volna.

Erre a válaszod pedig az lett volna, hogy köszönöm a linket, sajnos nem figyeltem hogy van erre szolgáló topic. És mész és elolvasod, aztán döntesz. Ha esetleg mégsem vagy valamiben biztos, segítségül hívod közös barátunkat, Googlet, esetleg pár nagyobb youtube tech csatornát, gyártók honlapjait, és szépen összeszeded a szükséges információt.

Nyilván ez megerőltető, és időt kell rá szánni, ellenben megspórolhatsz egy csomó későbbi fejfájást.

1 Like

Igen, a moduláris kivitel. A sima belsejét másik OEM szállítja a Corsairnek, és az “rosszabb” designra épül.