TheVR Fórum

Gamer laptop megérné?

Sziasztok! Szeretnék venni egy új gamer lapit, szerintetek megérné lecserélni a jelenlegit egy újabbra most vagy inkább várjak ki mert elegendő lesz a jelenlegi is pár évig? Érdemes lenne egyáltalán cserélni, illetve rákölteni egy lapira ennyit? Legújabb játékokra és munkára kellene, de ha a jelenlegi is elviszi egy ideig szerintetek akkor meggondolnám. Köszi a választ.

Amit kinéztem ez lenne:
https://www.notebook.hu/asus-rog-strix-scar-iii-g531gw-g531gw-az022

Jelenleg egy ilyen van:

Sokkal gyorsabb az új, ez tény. De önmagában nem válaszolja meg a kérdést, hogy megéri e. Ezt leginkább neked kell eldöntented.

Ugye ennyiért egy iszonyat bszó asztali gépet tudnál összerakni, jóval erősebbet mint a laptop, és közben a jelenlegi laptopot tudnád hurcolni ha kell.

Köszi a választ. Hát igazából az lenne a legnagyobb kérdés, hogy a jelenlegi lapi meddig bírná ki jó minőségben futtatva a legújabb játékokat, mert ha egy ebben jártas szerint felesleges még leváltatni akkor lehet megvárnám a következő kiadást ami 1-2-3 év múlva jön. Nem tudom ez mennyire megválaszolható kérdés, de hátha tud valaki segíteni a döntésben, legalább tanáccsal. :smiley:

Ez megint csak elég nehezen megválaszolható kérdés.

Azt te pontosan tudod, hogy a jelenleg általad játszott játékokat milyen minőségben futtatja, és hogy ez megfelel e neked.

Igen? Akkor ne cseréld le.
Nem? Akkor csere.